ivanko_rs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Marea HLX 147ps
-
Gofi написа:Ти Иванко както виждам се явяваш нещо като адвокат на Вайпъра-това май беше модел на Додж,бах тия Дедри,те са като самолети,много плюсове след конете,не помня да съм споменавал въртящи моменти-дори и не зная какво е това,а че е точен,няма съмнение-от Варна са точни,по полека с тия полови органи да не те маркира някой модератор.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
бах му мамата .. 11 страници и НИЩО!! само безсмислени постове.. Бях спрял да чета тая тема до 4та страница, сега викам да видя какво е става, щом има 11 старници трябва да има и нещо интересно. ЦЯЛАТА ТЕМА Е ЕДИН ПРОВАЛ!! не заради човека който я е направил а заради 70% от надувките в нея!Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
И все пак на 16ти юли съм в Бургас, надявам се колегата със Стилото е все още мераклия Ще носим и апарати и ще направим и видео Поне от всичките глупости които се изписаха в темата да ги позамажем с един-два добри клипа... Ако има още мераклии от Бургас .. нека поне за спорта и за феновете направим някой друг клипGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
v1per написа:И все пак на 16ти юли съм в Бургас, надявам се колегата със Стилото е все още мераклия Ще носим и апарати и ще направим и видео Поне от всичките глупости които се изписаха в темата да ги позамажем с един-два добри клипа... Ако има още мераклии от Бургас .. нека поне за спорта и за феновете направим някой друг клипФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ivanko_rs написа:Gofi написа:Ти Иванко както виждам се явяваш нещо като адвокат на Вайпъра-това май беше модел на Додж,бах тия Дедри,те са като самолети,много плюсове след конете,не помня да съм споменавал въртящи моменти-дори и не зная какво е това,а че е точен,няма съмнение-от Варна са точни,по полека с тия полови органи да не те маркира някой модератор.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Gofi написа:Естествено,че знам какво е въртящ момент Колега,струва ми се ,че ти самия не знаеш какво искаш,така,че май си по голям и...т,срамуваш ли се от името си,годините ми са 13+,колкото до конете-не е важно колко са,а кой е зад тях.П.С. Един съвет от мен-ако искаш да те вземат на сериозно,първо се научи да пишеш и изразяваш без грешки.Нищо лично към теб Ванка.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs няма проблем брато Просто ми е много смешно когато някой говори за непознат човек глупости и въобще не се замисля над това което пише (в случая Гофи)... Аз лично не те познавам, но съм 100% убеден, че иванко рс е много по-начетен и с много по-голям опит от теб в "тунинговането"... доста хора биха го потвърдили....Не ми се коментира повече... нека момчетата от Бургас да ми пишат л.с. за да се разберем кога и къде да се чакаме и къде ще може да се осъществи надпреварата Евгени85 тез купета са много бързи човек няма смисъл просто :DGTV 01', GTV 99', Spider 98'
ex: 145QV 97'
Коментар
-
mnpenchev
v1per написа:И все пак на 16ти юли съм в Бургас, надявам се колегата със Стилото е все още мераклия Ще носим и апарати и ще направим и видео Поне от всичките глупости които се изписаха в темата да ги позамажем с един-два добри клипа... Ако има още мераклии от Бургас .. нека поне за спорта и за феновете направим някой друг клип
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар