Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички атмосферни фиати до 150к.с

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    Колега ако беше от плд щяхме да замерим,да видя дали бяга тая калибра :D
    Ти каде са изгуби ма ?Като старите 5 лв изчезна
    Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

виртуалното състезание май свърши или сме в антракт
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

не е аз предизвиквам всички дето си мислят че с техните утрепани турбини могат да ме бегат ,аз съм с спортен филтър имам и приствка на ауууспуха както и спойлери

Коментар

Ей това последното беше върхът
          Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Turbo Raceing Begachka написа:
            не е аз предизвиквам всички дето си мислят че с техните утрепани турбини могат да ме бегат ,аз съм с спортен филтър имам и приствка на ауууспуха както и спойлери
            Я сега да ги видиме!
            Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

Сега ако кажеш,че имаш и книжка...
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Местожителство:Перник ?П.П Извинявайте за спама,ама не се сдържах !!!
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Преди-Fiat Uno 1.3 Turbo ieСега-Fiat Punto 1.2 ELX 16V - 12/97 ....................... Не знам , но мисля, че ако карам на задна имаш шансове

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
                    sUkI написа:
                    Колега ако беше от плд щяхме да замерим,да видя дали бяга тая калибра :D
                    Ти каде са изгуби ма ?Като старите 5 лв изчезна
                    Ти па къде са изгуби никъв та няма в скайп мръсницо

Got nos?

Коментар

skyline написа:
                      Преди-Fiat Uno 1.3 Turbo ieСега-Fiat Punto 1.2 ELX 16V - 12/97 ....................... Не знам , но мисля, че ако карам на задна имаш шансове
                      Колега,нямам си и на идея защо се заяждаш?!?Да съм казал,че ще разцепя всички коли?Не съм.Ако си поредния клавиатурен раЦер,има други места на които можеш да се изявиш и да ти обърнат внимание.Нищо лично,но не обичам да ме хапят безпричинно!
                      Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
                        skyline написа:
                        Колега,нямам си и на идея защо се заяждаш?!?Да съм казал,че ще разцепя всички коли?Не съм.Ако си поредния клавиатурен раЦер,има други места на които можеш да се изявиш и да ти обърнат внимание.Нищо лично,но не обичам да ме хапят безпричинно!
                        той сега са е регнал и са чуди как да си набави мнения , няма смисал да му се палиш не си заслужава .
                        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Колега,нямам си и на идея защо се заяждаш?!?Да съм казал,че ще разцепя всички коли?Не съм.Ако си поредния клавиатурен раЦер,има други места на които можеш да се изявиш и да ти обърнат внимание.Нищо лично,но не обичам да ме хапят безпричинно! , Ама и двамата май не гледате на кого пиша аз ,отговарям на профил-а със темпрата който написа , че има приставка за ауспух , не знам защо си мислите че си пиша ей така :D

Коментар

Ааааа вярно бе , аз съм копирал колите на колегата с черепа :D извинявай , не погледнах че онзи с темпрата няма посочени коли

Коментар

Случва се!Сори за рязкия тон!
                              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Няма нищо , колега

Коментар

Working...
                                X