значи пунтото ми е 1.6 8в 90 коня .. има чип , спортен филтър и права изпускателна с 14-ки джантикалибрата е 2000 8в 115кончета права изпускателна и 16-ки джантуризначи гонката е вече я направихме искам да си кажете мнението за резултата
колега заеби ги тия глупости по сайтовете а изчакай момчето да каже резултата
А ми няколко сайта погледнах , все Опела е отпред. Какъвто чип-тунинг да е правен и генерация , секунда и половина разлика от 0-100км./ч. си е много голяма разлика. Ако Опела е сдухан ще падне но ако е в добра кондиция ...... Знам ги как вървят , но нека изчакаме колегата да каже. Мисля че не е решил да пуска партенка и да си мълчи а веднага да казва резултата
според мене пунтото е даржало калибрата до едно време после калибрата е победила .......... П.С. колега нищо лично ама съм присъствал на такава гонка и развитието беши такова , да знам че от кола до кола има разлика и от задкормилно устроиство нали не искам да се засегниш нещо и да те убидя, ама понеже съм гледал такава гонка и според мен резултата е такъв . Пък вече ти ще си кажиш какво е станало
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
да сме точни до 3та с моето пунто такива над 100 коня съм отпред до 3та после ме стигат и минават.С вектра 115 съм се пускал и джета пак над 100 коня беше тва е резултата.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар