Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво 1.8 16v vs 19 уилиамс 1.8 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бре, значи мотора с вариатора на браво много повече вървял от на купе!!! Айде всички с ГТ-та да прехвърлят двигатели и да стават скрити лимонки на улицата :P

Коментар

flex87 написа:
      alekzz написа:
      Е в крайна сметка пуснахте ли се с Реното?
      да нали съм писъл бих го 2 коли
      Малко си ми далече, иначе с удоволствие бих се пуснал с/у тоя матор с вариатор, вибратор или каквото и да е там. Моето Ренде по талон го дават 64к.с.!

Коментар

Изчетох цялата тема - колегата е гледал темата ни в италауто, където спорихме за вариатора, оттам е взел снимките на TS-а, без капака на главата ПП: Нямаш вариатор, баце
        3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
          Изчетох цялата тема - колегата е гледал темата ни в италауто, където спорихме за вариатора, оттам е взел снимките на TS-а, без капака на главата ПП: Нямаш вариатор, баце
          :D :D :D
          Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Пичът е състезател. Аз го съветвам да се пусне сега на 28 август на пистата в Калояново, на Италсъбора Тъкмо можем да видим как върви с вибратора. И честно, 5 страници, пълно с безумие, породено от глупаво твърдение от незнание на автора. Най-малката справка с чичо гООгле дава отговора, ама кой да се сети.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Съседа има такова Рено и знам, че е доста палаво. Също така знам Рено Лагуна 2.0 115к.с. как върви и на какво са способни рендетата. Знам и Мареа 1.6 16в на какво е способна и някак си няма живец в нея за тази мощност. Ако човека с рендето знае какво прави ще те накаже.

Коментар

Working...
              X