ами добре колеги няма да спора но по вин колата излиза че е браво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 1.8 16v vs 19 уилиамс 1.8 16v
Collapse
X
-
pugsy написа:Колегата си праи пи*ки,първо една снимка без вариатор,после друга снимка с вариатор,пък на коляновия вал бил и какво ли не.УжасОбичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ
Коментар
-
flex87 написа:pugsy написа:Колегата си праи пи*ки,първо една снимка без вариатор,после друга снимка с вариатор,пък на коляновия вал бил и какво ли не.УжасНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Данните в талона са показателни - колата е Браво и Брава (ZFA 182 ). 183 са баркетите, 185 е Мареа...Двигателят обаче, първообразът му е монтиран в Баркета, затова е с кода на Баркета. 183 А 1000, а ако е от Браво - тогава трябва да е 182 нещо си. Както например Двигателят на Мареа жтд 105 не е 185 Б4000 , а е 182 Б4000 защото за 1 път е монтиран в Браво/аКакво толкова сте захапали човека, какъв е проблемът да има Браво с двигател от Баркета? Колега, ако наистина е така, промени заглавието на темата, че така е подвеждащо, напиши "Браво 1.8 130 к.с. с/у...."И да вземете да ми кажете какво е вариатор, че не знам как се ползва търсачката.
Коментар
-
Никой не го е захапвал колегата. Той сам се захапа.ogi28b написа:И да вземете да ми кажете какво е вариатор, че не знам как се ползва търсачката.Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
ogi28b написа:И да вземете да ми кажете какво е вариатор, че не знам как се ползва търсачката.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Korun написа:Никой не го е захапвал колегата. Той сам се захапа.ogi28b написа:И да вземете да ми кажете какво е вариатор, че не знам как се ползва търсачката.
Коментар
-
Ами с думи прости - тая неземна, адска технология, всъщност променя фазите на газоразпределение. При тоя двигател променя момента на отваряне и затваряне на смукателните клапани. Т’ва е цялата магия. Та за това, предполагам, тоя целия механизъм се нарича вариатор. И този клапан дето го търсим около маховика , всъщност е управляващ маслен клапан (не е за мазане). И него го наричат вариатор (с право или не). И точно той обикновенно се прецаква, предиизвиквайки тоя двигател студен да работи като шевна машина. Е , моите познания стигат до тука. Който знае повече, да помага!Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
flex87 написа:pugsy написа:Колегата си праи пи*ки,първо една снимка без вариатор,после друга снимка с вариатор,пък на коляновия вал бил и какво ли не.Ужас
Коментар
-
sacheto написа:flex87 написа:лелеле остава и да го виждаш вариатора той седи при маховика колега "korun" аз ви снимам талона и ви показвам колко коня е вие пак ми спорите аиде тогава някой с обикновено 1.8 16v да се пуснем и да видим, защото съм се пускал с такова и му раздавам 4,5 колиТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:Е, то на тоз масления клапан дето мажел вариатора му измъкнали буксата ве и сега не маже - тц, тц, тц........ и ко става сега с вариатора - ненамазан си стои ......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар