Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 1.8 16v vs 19 уилиамс 1.8 16v
Collapse
X
-
u_bo
-
Т’ва е понеже "варира" Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!И аз съм съгласен с ogi че ДВГ-то е от Баркета,а сега ако може малко , някои да знае дали има Алфа Брера кабрио (или нещо което е като нея,че много бързо мина и не видях добре) Извинявам се на колегата !!!Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
4uk1t написа:Т’ва е понеже "варира" Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!И аз съм съгласен с ogi че ДВГ-то е от Баркета,а сега ако може малко , някои да знае дали има Алфа Брера кабрио (или нещо което е като нея,че много бързо мина и не видях добре) Извинявам се на колегата !!!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
лелеле остава и да го виждаш вариатора той седи при маховика колега "korun" аз ви снимам талона и ви показвам колко коня е вие пак ми спорите аиде тогава някой с обикновено 1.8 16v да се пуснем и да видим, защото съм се пускал с такова и му раздавам 4,5 колиОбичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ
Коментар
-
flex87 написа:лелеле остава и да го виждаш вариатора той седи при маховика колега "korun" аз ви снимам талона и ви показвам колко коня е вие пак ми спорите аиде тогава някой с обикновено 1.8 16v да се пуснем и да видим, защото съм се пускал с такова и му раздавам 4,5 колиНастоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
flex87 написа:лелеле остава и да го виждаш вариатора той седи при маховика колега "korun" аз ви снимам талона и ви показвам колко коня е вие пак ми спорите аиде тогава някой с обикновено 1.8 16v да се пуснем и да видим, защото съм се пускал с такова и му раздавам 4,5 колиFiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
аз пък съм на мнение че това което аз ти показвам е вариатор а ти което ми показваш е масления клапан осигоряващ смазването му. И се пак не знам тогава защо пише че е 96 киловата и бие мерцедес 124 2.3 ; рено 19,1.8 16v с 320 купе ми дава само една кола с пасат тди 110 коня го бия пускал съм се и с друго като моето 1.8 16 и него го отвях пълнил съм му километража 220Обичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ
Коментар
-
flex87 написа:аз пък съм на мнение че това което аз ти показвам е вариатор а ти което ми показваш е масления клапан осигоряващ смазването му. И се пак не знам тогава защо пише че е 96 киловата и бие мерцедес 124 2.3 ; рено 19,1.8 16v с 320 купе ми дава само една кола с пасат тди 110 коня го бия пускал съм се и с друго като моето 1.8 16 и него го отвях пълнил съм му километража 220Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
Аз пък си немам идея какво е вариатор. Може ли с 3 думи , извинете за отклонението. Звучи ми като Variable Valve Timing на тойотите Колега Korun - Тук от форума научих че ФИАТ Баркета се казва така, защото на италиански език това е умалително от думата Барка, което било лодка. Та не е барчета, а баркета.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз пък си немам идея какво е вариатор. Може ли с 3 думи , извинете за отклонението. Колега Korun - Тук от форума научих че ФИАТ Баркета се казва така, защото на италиански език това е умалително от думата Барка, което било лодка. Та не е барчета, а баркета.Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар