Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво 1.8 16v vs 19 уилиамс 1.8 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mupo написа:
    flex87 написа:
    а бе мислех че има някой които разбира ама май нема такива е тва ми е талона бравото е като всички просто е с вариатор
    На по запознатите им е ясно отдавна. Сега на теб - А.2000 няма вариатор ... - 113к.с.
    интересно - в талона пише 183А1000000003465може още в италия да са сменили мотора

Коментар

183 А 1000 - Това е двигателят 1.8 16 В, 130 к.с., който се монтира във ФИАТ Баркета Извод - това Браво не е с оригиналния си двигател.

Коментар

ogi28b написа:
        Извод - това Браво не е с оригиналния си двигател.
        Имаме победител В допълнение към основния въпрос, няма значение дали е с вибратор или не .

Коментар

ето това е двигатела
          Прикачени файлове
          Обичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ

Коментар

Аз ли нещо съм кьорав, та вариатор невиждам???
            Настоящата - Ford Focus ST
            Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
            Франкенщайн - R.I.P.
            Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Т’ва е понеже "варира" Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!И аз съм съгласен с ogi че ДВГ-то е от Баркета,а сега ако може малко , някои да знае дали има Алфа Брера кабрио (или нещо което е като нея,че много бързо мина и не видях добре) Извинявам се на колегата !!!
              Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

flex87 написа:
                ето това е двигатела
                Колега ако това е снимка на твоя двигател да знаеш ,че няма вариатор.Блока ти може и да е от "купе" ама главата и целия мотор е 113 коня.

Коментар

4uk1t написа:
                  Т’ва е понеже "варира" Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 !!И аз съм съгласен с ogi че ДВГ-то е от Баркета,а сега ако може малко , някои да знае дали има Алфа Брера кабрио (или нещо което е като нея,че много бързо мина и не видях добре) Извинявам се на колегата !!!
                  Има - Алфа Спайдърhttp://[img]http://news.automedia.bg....jpg[/img]
                  Франкенщайн - R.I.P.

Коментар

лелеле остава и да го виждаш вариатора той седи при маховика колега "korun" аз ви снимам талона и ви показвам колко коня е вие пак ми спорите аиде тогава някой с обикновено 1.8 16v да се пуснем и да видим, защото съм се пускал с такова и му раздавам 4,5 коли

Коментар

flex87 написа:
                      лелеле остава и да го виждаш вариатора той седи при маховика колега "korun" аз ви снимам талона и ви показвам колко коня е вие пак ми спорите аиде тогава някой с обикновено 1.8 16v да се пуснем и да видим, защото съм се пускал с такова и му раздавам 4,5 коли
                      Ти шегуваш ли се?Май бъркаш понятията ми се струва????Пък и май не съм единствения който ти го каза. и понеже нещо не ти се вярва, просто погледни аз какво карам?!?Все си мисля, че съм наясно каква е разликата между Браво 1.8, Купе 1.8 и Барчета 1.8 ????
                      Франкенщайн - R.I.P.

Коментар

flex87 написа:
                        Ето колега двигател 1.8 16v с вариатор!
                        Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                        Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

аз пък съм на мнение че това което аз ти показвам е вариатор а ти което ми показваш е масления клапан осигоряващ смазването му. И се пак не знам тогава защо пише че е 96 киловата и бие мерцедес 124 2.3 ; рено 19,1.8 16v с 320 купе ми дава само една кола с пасат тди 110 коня го бия пускал съм се и с друго като моето 1.8 16 и него го отвях пълнил съм му километража 220
                          Прикачени файлове

Коментар

flex87 написа:
                            аз пък съм на мнение че това което аз ти показвам е вариатор а ти което ми показваш е масления клапан осигоряващ смазването му. И се пак не знам тогава защо пише че е 96 киловата и бие мерцедес 124 2.3 ; рено 19,1.8 16v с 320 купе ми дава само една кола с пасат тди 110 коня го бия пускал съм се и с друго като моето 1.8 16 и него го отвях пълнил съм му километража 220
                            "Колега", това дето ми го показваш кляновият вал ли е??????? За това става въпрос, това е разпределителен вал. Вариатора е там ( на първата снимка обаче не беше този двигател). Пък твойта кола може по талон да е и 12387652 коня. Колегите ти го написаха. Вероятно някога ( преди да бъде внесена колата), е сменен блока с такъв от Фиат Барчета или някой от моделното семейство с двигател 131 кс.. Разликите в двата двигателя са само в главите. Блоковете са еднакви. Затова на талона ти пише 183А1000 (това според колегите отговаря на двигател на Фиат Барчета, а според мен на Купе), вместо 182А200 което отговаря на Браво. Ефтини автоджамбазки номера. Хайде и ние да поназнайваме нещо. И по въпроса за 4-5 коли дължина:тема от сорта на "Мечтая си да дръпна с 4-5 дължини ......." още няма. Но побързай, може и да успееш да я пуснеш първи. Хайде със здраве!
                            Франкенщайн - R.I.P.

Коментар

Аз пък си немам идея какво е вариатор. Може ли с 3 думи , извинете за отклонението. Звучи ми като Variable Valve Timing на тойотите Колега Korun - Тук от форума научих че ФИАТ Баркета се казва така, защото на италиански език това е умалително от думата Барка, което било лодка. Та не е барчета, а баркета.

Коментар

ogi28b написа:
                                Аз пък си немам идея какво е вариатор. Може ли с 3 думи , извинете за отклонението. Колега Korun - Тук от форума научих че ФИАТ Баркета се казва така, защото на италиански език това е умалително от думата Барка, което било лодка. Та не е барчета, а баркета.
                                Знам аз, ама спазвам широко разпространеното правило, да я наричат барчета
                                Франкенщайн - R.I.P.

Коментар

Working...
                                X