Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво 1.8 16v vs 19 уилиамс 1.8 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

moimoimoi написа:
    flex87..........пич ти май спориш щото предишния собственик ти е казал /излъгал/ нещо а вземи се пусни с 1.6 16v да се успокоиш и да млъкнеш
    хахахаха 1.6 ли ?????? е нема нужда такива ги прескачам всеки ден
    Обичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ

Коментар

ici написа:
      а другото интересно на предната страница са двете еднакви снимки на мотора без капак, ми то това е туинспарк, не Фиат :D
      Аве ,верно че тоз матор снимания без капака е ТС от Алфа Колега,ти май зе да ни зимаш за канарчета ми се струва
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Ама аз тъй кат гледам, тоз двигател е с вариатор дитектно на полуоските! Да бе, мой - казвам ти - газоразоределението е директно от маховика към каретата!

Коментар

flex87 говорим за 1,6 мотор 16в. На бас че не си се пускал с такъв. Ако не вярваш питай колегите тук .

Коментар

Колега знаеш ли каква функция играе вариатора или си го чул от някой?За да е 130 коня трябва да е със същия мотор като купе и баркета.А да дръпнеш реното малко трудно (спорен мен).Ще снимаш ли мотора на бравото ако може.Единствената функция която има вариатора е да отваря клапаните с предварение или казано по научен начин Променливо Газо Разпределение и това очертаното на снимката не е вариатор вариатора стои на вала на всмукателните клапани и си има ремонтен комплект който е добре да се сменя с всяка смяна на ангренажа.И аз съм с вариатор и мога да си позная отвратителните свещи кадето и да ги видя и друг път ако обичаш недеи снима отворена алфа за ремаци или нещо друго незнам.
            Прикачени файлове
            Subaru B9 tribeca 3.0
            Peugeot 307 04
            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

аз само показвам каде е вариатора не че това е моя двигаел знам че е от алфа тоя дето съм го дал. Ето на тази снимката е моя
              Прикачени файлове

Коментар

flex87 написа:
                аз само показвам каде е вариатора не че това е моя двигаел знам че е от алфа тоя дето съм го дал. Ето на тази снимката е моя
                Чакай сега.1. Ти на кое точно викаш вариатор?2. Вариаторът каква функция прави?
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                  flex87 написа:
                  Чакай сега.1. Ти на кое точно викаш вариатор?2. Вариаторът каква функция прави?
                  колега на тази снимка просто съм го показъл не че това е моя това е то няква алфа не е моя фиат.
                  Прикачени файлове

Коментар

Бах, как не съм видял тез двете свещи и аз уе - не съм бил нещо във форма.Колега, на твоя двигател няма вариатор Пък по талон ако ще и 230 коня да му дават.
                    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

flex87 написа:
                      аз пък съм на мнение че това което аз ти показвам е вариатор а ти което ми показваш е масления клапан осигоряващ смазването му. И се пак не знам тогава защо пише че е 96 киловата и бие мерцедес 124 2.3 ; рено 19,1.8 16v с 320 купе ми дава само една кола с пасат тди 110 коня го бия пускал съм се и с друго като моето 1.8 16 и него го отвях пълнил съм му километража 220
                      Моторчето е на АЛФА 145 twin spark,на снимките :D
                      FIAT PUNTO 1.2MPI-95г
                      Alfa Romeo 147 jtd - 02г

Коментар

Мисля да хвърля малко светлина в спора с данни от една световна професионална програма TECDOC(TM) : Я хвърлете едно око на снимка "2" коя кола излиза с тези букви на мотора и отговаря на конските сили и KW!На снимка "1" са всичките двигатели на Браво. Каде се вижда 96KW?!?!Същият мотор се използва и при модели на Ланча и Фиат Купе 1.8 16В, но при тях са с 131к.с.!
                        Прикачени файлове
                        Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

sim4ata написа:
                          Мисля да хвърля малко светлина в спора с данни от една световна професионална програма TECDOC(TM) : Я хвърлете едно око на снимка "2" коя кола излиза с тези букви на мотора и отговаря на конските сили и KW!На снимка "1" са всичките двигатели на Браво. Каде се вижда 96KW?!?!Същият мотор се използва и при модели на Ланча и Фиат Купе 1.8 16В, но при тях са с 131к.с.!
                          Ама и ти колега, като някои други, май мразиш да четеш заглавията на темите и мненията в тях Таз светлина дето я хвърляш сега, е ’хвърлена’ още някъде на 1-ва страница!На всички, според мен, дори и на собственика на браво-то им стана ясно, че таз кола не е излязла от завода с този двигател и е насаждам в последствие (целия мотор или ако няма вариатор, то поне блока е подменян). А туй, че имаш и ползваш световната професионална програма TECDOC, е похвално за теб :D

Коментар

biser_as написа:
                            sim4ata написа:
                            Ама и ти колега, като някои други, май мразиш да четеш заглавията на темите и мненията в тях Таз светлина дето я хвърляш сега, е ’хвърлена’ още някъде на 1-ва страница!На всички, според мен, дори и на собственика на браво-то им стана ясно, че таз кола не е излязла от завода с този двигател и е насаждам в последствие (целия мотор или ако няма вариатор, то поне блока е подменян). А туй, че имаш и ползваш световната професионална програма TECDOC, е похвално за теб :D
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Изчетох всики мнения и сам в час с размишленията в темата! И ти ако ги беше изчел щеше да се убедиш каква какафония стана със снимки и коментари.Аз знам, че им е станало ясно на всички, просто затвърждавам подозренията за кое от каде. Винаги има някой недоразбрал, а и не са изложени толкова убедителни факти като мойто и затова се изписаха 4 страници в потвърждаване и убеждаване!
                            Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Е в крайна сметка пуснахте ли се с Реното?

Коментар

alekzz написа:
                                Е в крайна сметка пуснахте ли се с Реното?
                                да нали съм писъл бих го 2 коли

Коментар

Working...
                                X