zarcov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo JTD 105 vs. Bravo JTD 105
Collapse
X
-
ogi28b написа:Егати бравото - решетка от мареа, фарове от мареа, джанти от купе, ремус от гоуф, блоу оф от 3.50... егати гаврата с хубавото браво. Само не разбрах - това ли са ви възможностите? Ако са това - изобщо няма да си правя труда да идвам до Пловдив, камо ли пък да водя 1.6 с мен. Ако така тръгвате, и пеша ще ви дръпна на тая дистанцияФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:ogi28b написа:Егати бравото - решетка от мареа, фарове от мареа, джанти от купе, ремус от гоуф, блоу оф от 3.50... егати гаврата с хубавото браво. Само не разбрах - това ли са ви възможностите? Ако са това - изобщо няма да си правя труда да идвам до Пловдив, камо ли пък да водя 1.6 с мен. Ако така тръгвате, и пеша ще ви дръпна на тая дистанцияSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
В действителност, колеги бравото на J T D е много стилно и не съм съгласен с иронията на ogi28b! Още повече че бронята- що дае от марея ,като може да е и от 5цилиндрово браво. Но както и да е! Тъй като на emzo му предложих да го дръпна и в крайна сметка може и да стане ако дойде с групата от Стара Загора на 31-ви, защо и ogi28b не дойде да се убеди на живо.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар