Днес се проведе съвсем лек приятелски спаринг между два Фиат Браво JTD 105. И двата автомобила са ремапнати. Резултатът от мини-гонките може да видите на линка по-долу. Всичко беше в приятелска атмосфера и просто за кеф. Който се познае да вдига ръка Браво vs. БравоТук бонус за читателите - звук от хубави гърнета и blow-off на JTD. За съжаление снимах с телефона и не може да се чуе много добре, обаче звукът е жесток просто!Diesel blow-off
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo JTD 105 vs. Bravo JTD 105
Collapse
X
-
Аве май всички се зарибихме Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 !!!п.п. само ме е яд ,че не ви дръпнах със стоковото ми браво , ама нейсе...другия път , може и emzo да дръпна като дойде Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ...иии аз въже имам ама резбата дето се навива куката на задната броня се прецака ,когато дърпах буса на тати ... та ще трябва на заден да та дръпна Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 !!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Егати бравото - решетка от мареа, фарове от мареа, джанти от купе, ремус от гоуф, блоу оф от 3.50... егати гаврата с хубавото браво. Само не разбрах - това ли са ви възможностите? Ако са това - изобщо няма да си правя труда да идвам до Пловдив, камо ли пък да водя 1.6 с мен. Ако така тръгвате, и пеша ще ви дръпна на тая дистанция
Коментар
-
ogi28b написа:Егати бравото - решетка от мареа, фарове от мареа, джанти от купе, ремус от гоуф, блоу оф от 3.50... егати гаврата с хубавото браво. Само не разбрах - това ли са ви възможностите? Ако са това - изобщо няма да си правя труда да идвам до Пловдив, камо ли пък да водя 1.6 с мен. Ако така тръгвате, и пеша ще ви дръпна на тая дистанция>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар