Здравейте момчета.Значи от София съм аз тези които са столичани може да са ме виждали защото по София само моя фиат е жълт няма друг,ако сте ме засекли скъпи съграждани драснете по една дума.Та утре,другиден мисля да се пускам с едно БМВ 525Д смисъл новия мотор не ТДС а Д,2004-та година автоматиче,комби... на думи е 163 кончета,мисълта ми е дали ще мога да го пречукам некак си че от край време си имаме заигравка с него :D.Аз съм с Браво 1.9jtd :D конете са 140+,като цяло неговия въртаящ момент е чудовищен,но едва ли ще ми се опре как мислите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW 525d VS. Fiat Bravo
Collapse
X
-
Re: BMW 525d VS. Fiat Bravo
Bravo 1.9 JTD написа:Здравейте момчета.Значи от София съм аз тези които са столичани може да са ме виждали защото по София само моя фиат е жълт няма друг,ако сте ме засекли скъпи съграждани драснете по една дума.Та утре,другиден мисля да се пускам с едно БМВ 525Д смисъл новия мотор не ТДС а Д,2004-та година автоматиче,комби... на думи е 163 кончета,мисълта ми е дали ще мога да го пречукам некак си че от край време си имаме заигравка с него :D.Аз съм с Браво 1.9jtd :D конете са 140+,като цяло неговия въртаящ момент е чудовищен,но едва ли ще ми се опре как мислитеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Bravo 1.9 JTD написа:Динамото показва 148... при 6800rpm,стоково е 105 кончета имах дори и екстра за засичане на разход но я замених с чип-а и не само и други подобрения съм им правил,ако някои се интересува ще коментираме,двигател,ходова част т.н и т.нФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:superfiata написа:да де.между гаражите го паркираш.с една верига отпредfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:Bravo 1.9 JTD написа:superfiata написа:да де.между гаражите го паркираш.с една верига отпредleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:superfiata написа:Bravo 1.9 JTD написа:superfiata написа:да де.между гаражите го паркираш.с една верига отпредfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:Bravo 1.9 JTD написа:superfiata написа:Bravo 1.9 JTD написа:superfiata написа:да де.между гаражите го паркираш.с една верига отпредleave something of the happiness you bring
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар