Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat hgt 20v vs golf gti 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ДОНЕСИ ГОЛЕМИЯ ТАЛОН БАТЕ-НОТАРИУСА ОТ МЕНЕ

Коментар

И пак се лае лае .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
      Fiat Tipo 1991 - ex
      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Колега, моля ти се само гоуф не ми хвали ! Нема фиат нема пежо нема жигули...Уважение към всичко друго , Ама ГОУФ.... Гоуфа е комплексарска, селска, грозна и каква ли не още кола. Всеки първи селянин спечелил малко пари на покер или продал 2 кила желязо на вторични си купува гоуф! За мен всичко от рода VW не съществува като марка. Е да някой ще каже - "Всеки си има вкус", а аз ще кажа - "Казало кучето и си облизало г.... ". VW не е вкус, VW е налагане на чуждо мнение. И понеже доста от българите са ниско интелигентни (не искам да обиждам никой), без собствено мнение и комплексари харесват това което се харесва масово. Съжелявам предварително за силните думу, но не се сдържах и не мисля да отговарям на безсмислени постове и цитати на това, което пиша. Изразявам мнение изградено от лични наблюдения, както и от това, че познавам доста индивиди с такива автомобили.Поздрави,
        DogForLife написа:
        И аз карам фиат,но ми става много тъпо когато някой плюе по другите марки коли.Ето 2 клипа на 2 "грозни VW-та" на които едва ли ще говорите толкова смело.Тъпо е като си купите дадена марка автомобил и КРАЙ това е най-бързия и най-готин (било фиат,VW,BMW и тн.) и нямате никакво уважение към останалите.http://www.vbox7.com/play:6abfe685ht.../play:6f042c40
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ебахти гадната и грона кола е това Голфа, а?Вярвате ли си като го казвате?

Коментар

bachev написа:
            Колега, моля ти се само гоуф не ми хвали ! Нема фиат нема пежо нема жигули...Уважение към всичко друго , Ама ГОУФ.... Гоуфа е комплексарска, селска, грозна и каква ли не още кола. Всеки първи селянин спечелил малко пари на покер или продал 2 кила желязо на вторични си купува гоуф! За мен всичко от рода VW не съществува като марка. Е да някой ще каже - "Всеки си има вкус", а аз ще кажа - "Казало кучето и си облизало г.... ". VW не е вкус, VW е налагане на чуждо мнение. И понеже доста от българите са ниско интелигентни (не искам да обиждам никой), без собствено мнение и комплексари харесват това което се харесва масово. Съжелявам предварително за силните думу, но не се сдържах и не мисля да отговарям на безсмислени постове и цитати на това, което пиша. Изразявам мнение изградено от лични наблюдения, както и от това, че познавам доста индивиди с такива автомобили.Поздрави,
            DogForLife написа:
            И аз карам фиат,но ми става много тъпо когато някой плюе по другите марки коли.Ето 2 клипа на 2 "грозни VW-та" на които едва ли ще говорите толкова смело.Тъпо е като си купите дадена марка автомобил и КРАЙ това е най-бързия и най-готин (било фиат,VW,BMW и тн.) и нямате никакво уважение към останалите.http://www.vbox7.com/play:6abfe685ht.../play:6f042c40
            Който ти се сърди от казаните думи си е негов проблем , трябва да ти кажа че си много прав. Толкова ли е голям процента на глупоста в България , писнало ми е от коментари " При колите само ......При телефонита само.... и подобни глупости на празноглавци. Не искам да обидя феновете на ФВ. но в България тази марка е свързана най вече с модела Голф а от там с рацерски изпълнения на ниско интелигентни "личности" А моето лично мнение [понеже някои колеги почнаха да се нервят] е Голфа си е Голф нищо не се променя фейст лифт и пак и пак но си остава същата дървена и скучна количка , просто колкото и радикално да звучи този модел колкото и печеливш трябва да се спре от производство за да изкорини диагнозата и болеста наречена " голфаджия" Развитието му е една номерация 1,2,3,4,5,6,......27...56 но се вижда и добре че самите конструктори вече колкото и да нямат фантазия в дизайна започват да се повтарят. Примерно при последното извращение на тема Голф , шестицата е базирана на базата на петицата , ясно се вижда вече няма на каде.....
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Чудно ми е колко от вас които плюете по Голфовете сте карали такива?Как може да плюете марка наложила се в цяла Европа?Незнам дали голфаджиите са комплексари ама вие повече ми клоните към такива!Неможе да съдите за човек по колата която кара!Има комплексари които карат Голф,Фиат,Мерцедес.Порше,Ферари и т.н.Аз лично преди 7-8 години карах Голф 2 КР и причината да го карам беше,че това можех да си позволя тогава,по същата причина сега карам и Фиата.Значи съм бил комплексар ама сега съм се оправил опс ама в момента имам и Сеат Ибиза значи още не съм се оправил!Поздрави.
              Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

Както казах VW не е вкус. Той е наложен на пазара , а най-лошото е че простолюдието го приема с отворени обятия. (както чалгата примерно).
                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

с какво се наложиха въобще VW.. с голф 1 и 2, които за времето са си били перфектни коли.. малки икономични и прочие.. от там вече почват да се правят другите модели които въпреки че за нищо не стават имат вече изградено име и за това цената им е висока. аз не намирам никакъв смисъл в това
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

bachev написа:
                    Както казах VW не е вкус. Той е наложен на пазара , а най-лошото е че простолюдието го приема с отворени обятия. (както чалгата примерно).
                    VW означава народен автомобил,тоест за"простолюдието"както го наричаш ти.Спирам да пиша,защото не съм рекламен агент на VW.
                    Fiat Coupe 2.0 16V turbo

Коментар

някои може ли да каже какво преимущество има един фиат браво спрямо един голф 4 - и двете коли се произвеждат 96-00 годинааз да кажа моето мнение1- голфа си държи цената-голф4 струва от 7000 до 15000 а бравото от 2000 до 6000 лева2- голф4 с е по мощни двигатели 240 коня наи мощния-срещу 154 за бравото3-голф4-по масов автомобил-съответно се намират повече части втора употребане ви разбирам колеги като сравнявате голф2 с браво,брава купе и други фиати който започват дасе произвеждат 15 години след голф2/за инфо голф2 се произвежда от 82-83 година/ я помислете какви фиати е имало тогава фиат регата и фиат ритмо

Коментар

mvp_vd написа:
                        Аз нямам проблем да се пусна с него, но пурво да оправя картера, че го спуках преди 2 дена
                        хайде де какво става с този картер.2 седмици те чакам.ако си го оправил да се пускаме.чакам
                        бмв форевар м5

Коментар

Аз съм готов даги пробвам тия голфове ако има някой друг да казва.и ще кажа само че преди да сменя двг със стария 2000.20v.HGT сам се пускал с VR6.сажелявам че нямам клипа от гонката.такаче ако има навитаци пишете.....
                          2000.16v.TURBO
                          http://vbox7.com/play:7cbebdda
                          http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

milen4o написа:
                            Чудно ми е колко от вас които плюете по Голфовете сте карали такива?Как може да плюете марка наложила се в цяла Европа?Незнам дали голфаджиите са комплексари ама вие повече ми клоните към такива!Неможе да съдите за човек по колата която кара!Има комплексари които карат Голф,Фиат,Мерцедес.Порше,Ферари и т.н.Аз лично преди 7-8 години карах Голф 2 КР и причината да го карам беше,че това можех да си позволя тогава,по същата причина сега карам и Фиата.Значи съм бил комплексар ама сега съм се оправил опс ама в момента имам и Сеат Ибиза значи още не съм се оправил!Поздрави.
                            Аз съм разказвал този случай, но понеже настояваш, ще ти кажа в резюме, че първо ходихме и няколко души с различни вкусове избрахме за шурея ми Голф 3. И то не за друго, а защото дядо му настояваше за тази марка и такива коли главно гледахме. След година се случи, че си купих Мареата. След няколко месеца каране на Фиата ми се наложи да седна пак в този Голф. Повярвай ми, двете коли са на светлинни години една от друга - Голфът е абсолютна каручка, никакъв комфорт, дървена возия, грозен дизайн и всичко отрицателно, каквото се сетиш. Шуреят ми пък веднъж му дадох да покара Фиата и беше във възторг. Той, трябва да ти кажа, също не е много доволен от Голфа и вече се чуди да го разтиква. То е ясно, че Фолксваген означава народна кола, но италианската народна кола Фиат е много по за предпочитане. А всичко, което казва колегата за манталитета на хората, каращи Голф, е точно така, но не само чистите голфаджии са пациенти, но и болшинството шофьори на марката. В голяма степен това се отнася и за опелджиите.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Тука явно някои колеги не искат или не могат да разберат какво искаха да кажат колегите "bachev" и "Atanas71",а те го казаха много ясно.Напълно подкрепям мненията им,аз също съм карал гоЛф ,но това беше за първи и последен път,след това седнах на италянка и така до сега.Колегите които така яростно защитават бившата народна каруца(защото е била народна през 40-те години на миналия век) явно са объркали форума,за съжаление не мога да им дам правилния линк(на ваг сектантите) понеже не го знам По съществото на темата,бебльо,доколкото се сещам ти казаха да носиш големия талон,ама май нещо не ти изнася и се занимаваш с пукнати картери на колегите ми се струва
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

абе еи спортисти ще излиза ли някой от софия или пак само си хабим клавиатурата.аре дееееееееееееее.май знаете резултата и за това се криете.чакам.
                                бмв форевар м5

Коментар

Working...
                                X