Няма какво да се гледа стокови и двете вървят 1/1!Който по добре превключва той бие.изпуснеш ли едно превключване - падаш.Това са 2 много равностойни машини като с една идея повече Голфа се опитва да мине напред.Говорим си за коли както са излезли от завода и каращи с обикновен А95Н
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat hgt 20v vs golf gti 16v
Collapse
X
-
И аз карам фиат,но ми става много тъпо когато някой плюе по другите марки коли.Ето 2 клипа на 2 "грозни VW-та" на които едва ли ще говорите толкова смело.Тъпо е като си купите дадена марка автомобил и КРАЙ това е най-бързия и най-готин (било фиат,VW,BMW и тн.) и нямате никакво уважение към останалите.http://www.vbox7.com/play:6abfe685ht.../play:6f042c404 бири и турбината да свири
Коментар
-
Колега DogForLife не се впрягай толкова от казаното.Истината е че говорим конкретно в тази тема за два почти сходни по мощност характеристики на Fiat HGT vs VW GTI .Eстествено че ако напомпиш един определен двигател с такива динамични характеристики ще стане каде-каде по......В случая сравняваме два серийни модела!Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
DogForLife написа:И аз карам фиат,но ми става много тъпо когато някой плюе по другите марки коли.Ето 2 клипа на 2 "грозни VW-та" на които едва ли ще говорите толкова смело.Тъпо е като си купите дадена марка автомобил и КРАЙ това е най-бързия и най-готин (било фиат,VW,BMW и тн.) и нямате никакво уважение към останалите.http://www.vbox7.com/play:6abfe685ht.../play:6f042c40Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Всяка марка си има класически модел запомнен с ускорение, скорост и различен набор качества. Опел си имат GSI и OPC, при форд е косуърд, пежо си имат 205, 405 с не безизвестният mi16t, народните си имат GTI, порше си имат 911 турбо,ауди имат s1, тойота имат AE86 и супра с иконичният редови шестак с код 2JZ-GTE, ланчия си имат делта, рено си имат р5 турбо 1/2 и още безброй примери. Пълната фенщина и ебавките с другите марки ми се вижда доста глупава работа :] От една кола винаги има какво още да се желае, но най-важното е да може да качва усмивката на лицето и да доставя удоволствие'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Голфиии еи вййй луди ли сте е ако голфи е с Пернишка регистрация тва знете ли че вдига 83 коня Голф=Нло дори Нло-то е слабо пред възможностите на тоз мръсен долен гаден кошник голф особено и ако има лепенки Streetracer или Sparco и заблуденото шофьорче си е изкарало ръката от прозореца да си покаже мутренската стоика в бегачката ... аиде се запалих много и наистина ако има някой със силен Фиат нека насере шибания голф и да я свършваме тая скапана тема поздрави на всички маняциFiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Само не знам защо си правите труда????????Въпросният човечец още не е писал в темата ,обикновено така става с неговите теми ,или пуска темата и единственият му пост е в началото на темата ,отправящ предизвикателство ,или пуска някакви безсмислени постове ,от които не можеш да разбереш какво желае индивида!!!Има толкова много коли в ТОЗИ форум ,които могат да му покажат Italian Power ,че не ми се мисли просто...Не разбирам ... защо се палите и се налагате един друг ,правейки сеир на хора като въпросния???Като иска да се дърпа с ХГТ ,да се дърпа ,защо сере по целия форум и си мисли че колата му е самолет?!?!?!Не казвам че този ГТИ не върви ,защото знам как вървят ,но казвам ,че всичко е една пародия на дръж ми шапката!!!Не сте ли разбрали ,че темите му за пропускане направо!!!Правете като мен - бебока1 -надолу ,има толкова смислени теми ,че неговите са каймака ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар