има ли мераклии да се пуснеме с моя gti 16v.ако има мъжкари с hgt-та да пишат и да се пуснеме.всичко ще е заснето с камера и ще има видео материал.омръзна ми от приказки в този форум. това е. аз съм бебока излиза да ви покаже голфа си.чакам вииииииииииииииииииииии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat hgt 20v vs golf gti 16v
Collapse
X
-
Re: fiat hgt 20v vs golf gti 16v
beboka11 написа:има ли мераклии да се пуснеме с моя gti 16v.ако има мъжкари с hgt-та да пишат и да се пуснеме.всичко ще е заснето с камера и ще има видео материал.омръзна ми от приказки в този форум. това е. аз съм бебока излиза да ви покаже голфа си.чакам вииииииииииииииииииииии.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
-
!!!!!!!!!!!!!!
АХ ХА ХА ХА ХА ХА ХАААА поредната тема на ’бебчото’ дето ще е без развитие ама нищо ще е инт четивоex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!
lametobg написа:Grisha_bravo написа:АХ ХА ХА ХА ХА ХА ХАААА поредната тема на ’бебчото’ дето ще е без развитие ама нищо ще е инт четивоPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
мерси за мнението Ванко ( и се радвам че ми подкрепяш поста ) .За жалост повечето теми във форума са тема с предстояща гонка и се почват коментари изказвания на всички и до там .... темата стига 8 страници и накрая няма никакви резултати или просто защото не се е състояла гонката или защото автора на гонката е загубил и не си казва , което за жалост също е кофти , защото е нормално да загуби някой не можи винаги да печели не можи да кара най-добре подготвената кола и за мене няма нищо срамно във една ЗАГУБА !!!!!!!!!!!!ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Бебо, аз предлагам модераторският екип да заключва всяка твоя тема, свързана с гонки, докато не приложиш стабилни доказателства (клип с някоя от форумските коли), че такива наистина са се състоялиAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар