Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat hgt 20v vs golf gti 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Ми не съм убеден ама да приемем, че е така.Бравото е 1025кг, Голфа е 1200кг.Я пусни Браво 1.6 90 срещу 90 коньовото TDI.
    Само 1 въпрос: коя от въпросните коли си карал и в какво състояние са били
    coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
      emzo написа:
      Ми не съм убеден ама да приемем, че е така.Бравото е 1025кг, Голфа е 1200кг.Я пусни Браво 1.6 90 срещу 90 коньовото TDI.
      Само 1 въпрос: коя от въпросните коли си карал и в какво състояние са били
      и нито конете нито Мв е важен, М=F(n) искоростната кутия са важни
      coupe 1,8 16V

Коментар

Александър1982 написа:
        Щото са пък аз ще питам като гоуфо 4 1.9ТДИ 90кс с 202 Нм момент пада с рейс разлика от браво 1.6 103кс със 144Нм :P
        Щото 1.6 103 е по-по-най. За него SL 63 AMG е просто комбинация от букви. Изяжда го и него.

Коментар

TDI чисто не съм карал, затова казах, че само се съмнявам.ТDI съм карал стоково на А3ка и сток - разбива 1.6 отвсякъде.Чипнато ТDI като хората, ме прави на смешен (JTD105+map).TDI стокоово на А3 и след ремап - е те това ти прави кеф да го караш.TDI не съм карал.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            TDI чисто не съм карал, затова казах, че само се съмнявам.ТDI съм карал стоково на А3ка и сток - разбива 1.6 отвсякъде.Чипнато ТDI като хората, ме прави на смешен (JTD105+map).TDI стокоово на А3 и след ремап - е те това ти прави кеф да го караш.TDI не съм карал.
            Нещо с много погрешно впечатление оставате за дизелите- аз съм на друго мнение
            fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
            volvo s40 1.9

Коментар

Може, разни хора, разни идеали са рекли.Ако ти е пипано бравото и базата ти за сравнение е спрямо него.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

vsd написа:
                Airfan написа:
                но TDI къса шортите на JTD105 от всякъде.
                Можем да поспорим До 150 нито аз дърпах, нито той. После спряхме и двамата.
                Ти си мапнат, ясно, а той? Стокови ни скачат на шията от всякъде за жалост.

Коментар

Е*ах де*ба тия ТДИ-та

Коментар

Airfan написа:
                    vsd написа:
                    Airfan написа:
                    но TDI къса шортите на JTD105 от всякъде.
                    Можем да поспорим До 150 нито аз дърпах, нито той. После спряхме и двамата.
                    Ти си мапнат, ясно, а той? Стокови ни скачат на шията от всякъде за жалост.
                    Предполагам че не е. Иначе трябва да е много пред мен. Ама все пак той сток е 130, а аз 105. Не е коректно да се сравнява.
                    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Нещо не разбрах ама искате да кажете че ТДИ 131к.с. бие чипосано Браво ЖТД 105 така ли?Ако е така мноого зле ще да е това Браво.
                      volvo s40 1.9

Коментар

Кое му е злето ? Ти цифрите познаваш ли Въобще карал ли си или си се возил на подобен двигател?

Коментар

Mupo написа:
                          Кое му е злето ? Ти цифрите познаваш ли Въобще карал ли си или си се возил на подобен двигател?
                          Карал съм ТДИ 131к.с. и то чипосано!И да ти кажа и не успя да ме впечатли така че все едно няма равна.И 2.0ТДИ 140к.с. съм карал на Голф 5 и той същата история.П.П.Ти за мен не се притеснявай, аз цифрите ги познавам перфектно.
                          volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
                            Нещо не разбрах ама искате да кажете че ТДИ 131к.с. бие чипосано Браво ЖТД 105 така ли?Ако е така мноого зле ще да е това Браво.
                            Колега, чипнатото браво 105 технологично не може да тегли с повече от 270 нютонметра, както знаем. А теди тегли с 310 в пиковия момент Повече от 2.4 ЖТД , който е с 305 нютонметра при около 2000 об.

Коментар

Хора стига сте ги сравнявали тия въртящи моменти не разбрахте ли, че не всичко е въртящ момент.Ай изкараите го тоя ТДИ на един сивик 160к.с.,който е "само"150Нм и си вземе бинокъл ако сте в голфа поне да виждате хондата на къде отива.
                              volvo s40 1.9

Коментар

war_hawk написа:
                                Хора стига сте ги сравнявали тия въртящи моменти не разбрахте ли, че не всичко е въртящ момент.Ай изкараите го тоя ТДИ на един сивик 160к.с.,който е "само"150Нм и си вземе бинокъл ако сте в голфа поне да виждате хондата на къде отива.
                                Не се изказвай неподготвен.Виждал ли си как един точно тъп голф-4 150кс чипиран, отняся ама много брутално едно такова сивикче п.п. Ще изчакам да видя как ще се развият нещата след нова година и може да отнеса някоя Алфа 156-ца 2.4 спортен вагон, и ще чакам едно сивикче :D
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X