moimoimoi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat hgt 20v vs golf gti 16v
Collapse
X
-
Малко се отклонявам и аз от темата, но тъй като става въпрос за Гоуф... та да се включа. Просто съквартиранта ми е от онези болни мозъци.... та постоянно им чете сектантския форум и до там вече се е облъчил и не знае къде се намира, че дори заяви че неговия гоуф 3 имал "по-спортно излъчване от Алфа 156" "материалите били много качествени, нищо общо с италианските коли" "Легендарния TDI, бил на светлинни години пред JTD" "комфорта в голфа бил къде къде над една брава например" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 "инженерните решения в гоуф били изпреварили времето си " И т.н. и т.н. та така има ли нужда да спориш с такъв човекFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
ivanko_rs написа:Тука явно някои колеги не искат или не могат да разберат какво искаха да кажат колегите "bachev" и "Atanas71",а те го казаха много ясно.Напълно подкрепям мненията им,аз също съм карал гоЛф ,но това беше за първи и последен път,след това седнах на италянка и така до сега.Колегите които така яростно защитават бившата народна каруца(защото е била народна през 40-те години на миналия век) явно са объркали форума,за съжаление не мога да им дам правилния линк(на ваг сектантите) понеже не го знам По съществото на темата,бебльо,доколкото се сещам ти казаха да носиш големия талон,ама май нещо не ти изнася и се занимаваш с пукнати картери на колегите ми се струваFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
vsd написа:moimoimoi написа:някои може ли да каже какво преимущество има един фиат браво спрямо един голф 4 - и двете коли се произвеждат 96-00 годинааз да кажа моето мнение1- голфа си държи цената-голф4 струва от 7000 до 15000 а бравото от 2000 до 6000 лева2- голф4 с е по мощни двигатели 240 коня наи мощния-срещу 154 за бравото3-голф4-по масов автомобил-съответно се намират повече части втора употребане ви разбирам колеги като сравнявате голф2 с браво,брава купе и други фиати който започват дасе произвеждат 15 години след голф2/за инфо голф2 се произвежда от 82-83 година/ я помислете какви фиати е имало тогава фиат регата и фиат ритмоFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
noriaga написа:Малко се отклонявам и аз от темата, но тъй като става въпрос за Гоуф... та да се включа. Просто съквартиранта ми е от онези болни мозъци.... та постоянно им чете сектантския форум и до там вече се е облъчил и не знае къде се намира, че дори заяви че неговия гоуф 3 имал "по-спортно излъчване от Алфа 156" "материалите били много качествени, нищо общо с италианските коли" "Легендарния TDI, бил на светлинни години пред JTD" "комфорта в голфа бил къде къде над една брава например" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 "инженерните решения в гоуф били изпреварили времето си " И т.н. и т.н. та така има ли нужда да спориш с такъв човек
Коментар
-
Airfan написа:noriaga написа:Малко се отклонявам и аз от темата, но тъй като става въпрос за Гоуф... та да се включа. Просто съквартиранта ми е от онези болни мозъци.... та постоянно им чете сектантския форум и до там вече се е облъчил и не знае къде се намира, че дори заяви че неговия гоуф 3 имал "по-спортно излъчване от Алфа 156" "материалите били много качествени, нищо общо с италианските коли" "Легендарния TDI, бил на светлинни години пред JTD" "комфорта в голфа бил къде къде над една брава например" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 "инженерните решения в гоуф били изпреварили времето си " И т.н. и т.н. та така има ли нужда да спориш с такъв човекcoupe 1,8 16V
Коментар
-
И ето поредната оспамена тема ... и я ми пояснете как така голф4 е по-срещан.Не съм съгласенAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар