Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat hgt 20v vs golf gti 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля,че въпросния бебока има раздвуение на личността. Аз съм чел преди пак същите теми негови.... просто нямам думи. Имам една песен в която се пее " какво кара българския гангстер - Мръсен гоуффф" много зарибява :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=T1KvD...re=relatedДа пусна и тук този весел клип поне за мен
      Subaru B9 tribeca 3.0
      Peugeot 307 04
      Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Re: !!!!!!!!!!!!!!

lametobg написа:
        Grisha_bravo написа:
        АХ ХА ХА ХА ХА ХА ХАААА поредната тема на ’бебчото’ дето ще е без развитие ама нищо ще е инт четиво
        еми като няма мъжкари с хгт , нормално
        Колега, как определяш кой е мъжкар и кой - не ?
        3.0CRD

Коментар

еееее как искам някое софииско hgt да му застане и да го опари та да се приключи с тая безкрайна простотия че gti 16v върви повече от наште hgt 20v .как ме е яд че съм с 1.6 а не с 2.0 да му покажа кон боб яде ли
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Да се качва по-често на Бояна и все ще си намери някой с ХГТ, а ако не винаги ще му измислим някое "Седичи" от което да припадне А нали и миналия път беше уж много сериозен с "малката" М5-ца, а кво стана ...

Коментар

Dikata_BG написа:
              http://www.youtube.com/watch?v=T1KvDmVPD3w&feature=relatedДа пусна и тук този весел клип поне за мен
              Това си е класика за тях :D
              Grande Punto 1.3 75 hp
              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Тези хора така ли не се спряха с тези селски колички-ще ми се фукат с гоуф Това е нещо като да сравниш симсонка с Мz 125 ,примерно .
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

то не става вапрос за това а за факта че пак няма човек от форума който да излезе.срам колеги.и то срам за нас.
                  fiat bravo 1.6 16v gt
                  fiat marea 1.9 8v jtd
                  fiat punto 1.7 td
                  fiat marea 1.6 16v

Коментар

?????

кажи ми за какво някой да си прави труда да се нахъсва , като за сега от сичките му теми дето е предизвиквал някой или него да са предизвикали не е имало краен резултат .......................................П.С. колкото и за някой хора изказването ми да е остро .... е можеби така , но нека сички се замислят за това което казах и ще се убедят сами че съм прав.........
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

А един мърмот свиваше шоколада в станъол ...
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колеги,нека погледнем истината в очите- http://www.youtube.com/watch?v=MktG-Dr_3_g
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

аз бих го опарил яко .. пичя , ама жалко че не съм от софия ..
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                            аз бих го опарил яко .. пичя , ама жалко че не съм от софия ..
                            то аз ше го бия пък камоли ти :D
                            leave something of the happiness you bring

Коментар

Аз нямам проблем да се пусна с него, но пурво да оправя картера, че го спуках преди 2 дена
                              Fiat Bravo 2.0 20v HGT

Коментар

mvp_vd написа:
                                Аз нямам проблем да се пусна с него, но пурво да оправя картера, че го спуках преди 2 дена
                                Желая ти честита победа :D
                                leave something of the happiness you bring

Коментар

Working...
                                X