superfiat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.6 16 vs 1.8 16v
Collapse
X
-
По мое лично мнение двата типа двигатели са доста равностойни и тези 10 кончета разлика помежду им едвали ще се усетят при евентуална гонка. Тук според мен вече много зависи от състоянието на двата автомобила и също така и от шофьорите. Имам наблюдиния към няколко Бравота с двигатели 1.6 едно от които беше бившото на колегата Гриша от форума и мога да кажа че не намирам някаква съществена разлика във вървенето. Аз лично съм с 1.8 двигателя и затова преценката ми е такава. Така че колега суперфиат пробвай гонка ако ти попадне някой няма лошо за мен гонката е на кантар.
Коментар
-
BOXERIYI написа:колега возил съм се в едно такова 1.8 и трябва да ти кажа че направо ще ти откъсне главата.освен ако не си скрил някой жокер в торбата с изненадите
Коментар
-
dilyanski1977 написа:BOXERIYI написа:колега возил съм се в едно такова 1.8 и трябва да ти кажа че направо ще ти откъсне главата.освен ако не си скрил някой жокер в торбата с изненадите
Коментар
-
ех пак мойто легендарно браво , само така дилянски за умрелите или добро или нищо , та сега по темата колега не се накарнявай ама ще падниш от 1.8ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Digital_Vertigo написа:dilyanski1977 написа:BOXERIYI написа:колега возил съм се в едно такова 1.8 и трябва да ти кажа че направо ще ти откъсне главата.освен ако не си скрил някой жокер в торбата с изненадите
Коментар
-
Подкрепям дилянски за това, че зависи от състоянието на моторите и опитността на шофьорите. Карал съм 1.8 мотор... мога да кажа, че е много динамичен и просто тегли бързо. За 1.6 нямам наблюдения. Ще дам пример с моя Бравок, който е 1.2 мотор. Преди време бях се хвалил, че дръпнах една доста гледана, поне на външен вид, Калибра. Предвид разликата в размерите и разбира се в моторите, на старта му дръпнах малко повече от половин Браво, а може и цяло, но до средата на тресето - около 150 метра, ме настигна и ме задмина, а аз вече си виждах буталата. Това ми беше първото и последно дърпане. Все пак количната ми е за возене и вършене на работа. Иначе ако бях с мотор 1.8 или 2.0... щеше да е друго. Поздрави!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Digital_Vertigo написа:dilyanski1977 написа:BOXERIYI написа:колега возил съм се в едно такова 1.8 и трябва да ти кажа че направо ще ти откъсне главата.освен ако не си скрил някой жокер в торбата с изненадите
Коментар
-
Digital_Vertigo написа:dilyanski1977 написа:Digital_Vertigo написа:dilyanski1977 написа:BOXERIYI написа:колега возил съм се в едно такова 1.8 и трябва да ти кажа че направо ще ти откъсне главата.освен ако не си скрил някой жокер в торбата с изненадите
Коментар
-
1.8 ще те дръпне...просто има доста голяма разлика, според мен. Карах активно 1.8 и когато се качих 1 път да пробвам 1.6 ми се стори яко тромава... Ако ти се дърпа, ей го брат ми на среща, неговото Браво 1.8 е здраво за разлика от мойто ... :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар