Само се пазете пичове! Това дето след теб тръгнаха да се съзтезават двама, а ти се изтегляше вдясно в същотото платно ми се струва доста рисковано!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следобедни стартове
Collapse
X
-
Голям кеф :D . Уното направо е страхотноFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
jorko написа:*Punto*PowerDriving написа:jorko ще минаваш ли през пловдив аз съм скромен ама ще сложа стотачка за 200 метра срещу теб стандартен пунто спортинг 1.2 с много малко подобрения в изпускателната система_______________________________________
0885261834
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:ами спортинга ми е от седмица имам и 1.1 пак пунто .......абе бяга си сложил съм и ремус има план за чип тунинг но не е изпипан ще кажа и покажа може да ходя към софето не обичам да си давам телефона ако ще правим нещо някога тук е мястото за разбиране
Коментар
-
trsp написа:Ще ми е се да видя това Уно да падне най-накрая, а пунтото да гледа задните стопове на някое ауди като на явор банакиев, не казвам че не назват, а защо не с летящ старт да ги биеш щото тези коли са тежки, а ти ниямаш и 800 кила
Коментар
-
Italiancars написа:Jorko ти да не си си купил Уно а кво става с пунтото батеFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар