дист . 320-330 м Уното и Хюндай Купе 20-16 ...АЗ 2 колиУното и Ауди 80 1,8 карб с вал , олекотена .. Аз 3 коли Уното и Ауди А6 2,6 куатро ... Аз Уното и Ауди А4 1,8 турбо ... 2 старта - равни и после 2-3 коли Аз Имам клипчета , но не мога да ги качвам ...ако някой изяви желание да помогне , ще му ги дам П.П. аз съм 1,5 карб - бившо моно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следобедни стартове
Collapse
X
-
нещо против да ми пратиш клипчета. Сигурно няма да мога да ги кача, щом ти не можеш, но ми е много любопитно...После, който иска аз мога да му ги пращам...естествео ако не ти е проблем и-мейл divaka_bravo@yahoo.comFIAT BRAVO 1.6 16V
-
Първо искам да те похваля, браво за ентусиазма На 320-340м толкова, почти нормално е да ги биеш, въпреки че колите са около 150коня(и А6-цата и А4-ката...)А на 400м как ли ще стоят нещата, щото ми се струва че доста бързо те настигат към края П.С. Правил ли си някакви подобрения на колата ти и от къде са снимките
Коментар
-
SummonedToDIe написа:Първо искам да те похваля, браво за ентусиазма На 320-340м толкова, почти нормално е да ги биеш, въпреки че колите са около 150коня(и А6-цата и А4-ката...)А на 400м как ли ще стоят нещата, щото ми се струва че доста бързо те настигат към края П.С. Правил ли си някакви подобрения на колата ти и от къде са снимките
Коментар
-
Уно Рулез..... е сега колега ако дадеш акъл и кво да пипна по моето, разбира се без поставяне на турбо и смяна на вал, та да го засиля малко! Като начало мисля да му сложа един конус и да махна катализатора, е може и нова генерация но по-напролет. Колицата е 1.5 пълен инжекцион!Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
SummonedToDIe написа:jorko написа:там няма място за 400 м , но като отворят Божур и там ще ги пробвам същите коли . Не ме тастигат толкова бързо , колкото изглежда . Колата е с карбуратор
Коментар
-
SummonedToDIe написа:jorko написа:ми карба й е подобреното , ни вал има , ни нищо ... а за мястото какво значение има ? Искаш да гледаш ли ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар