billyboy` написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто гт Т3-Т4 Турбо с купе 2.0 Турбо
Collapse
X
-
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
mitko GT написа:И аз подкрепям колегата Tie, въпросното Типо докато беше в София, падаше стабилно от Типото за което Тie говори и с 1000 зора излизаше една броня пред мойта Алфа 155 (2.0 16в Т.С)Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
ivanko_rs написа:billyboy` написа:....АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
billyboy` написа:Колега ти кой беше ,че почна да раздаваш компетентни мнения за Седичи-та Не можеш май да разбереш че тука има хора които карат от години такива коли,а ти почваш да им обясняваш кое е черно и кое бяло.3.0CRD
Коментар
-
Red Storm написа:mitko GT написа:И аз подкрепям колегата Tie, въпросното Типо докато беше в София, падаше стабилно от Типото за което Тie говори и с 1000 зора излизаше една броня пред мойта Алфа 155 (2.0 16в Т.С)FIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
-
Trojaneca написа:billyboy` написа:Колега ти кой беше ,че почна да раздаваш компетентни мнения за Седичи-та Не можеш май да разбереш че тука има хора които карат от години такива коли,а ти почваш да им обясняваш кое е черно и кое бяло.АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
бати мазалото станало тука всеки сипва ...не виждам какво странно има в 15,2 време за кола 1100 кила аз съм сигурен че ако бях захванал да си правя типото атмосферно 100процента щях да го бутна в 14 ките не се залъгвайте с тва 15,2 не е нищо особенно относно ванко рс няма смисъл да спориш недей ...за кво всичко обръщате в караници тоя познавал ония познавал тука съм се сърпал с няколко човека от форума те знаят типото кви ластици им е разтегнало :Dalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
Ники,да ти обясня моята реакция,понеже всичко се върти около твоята кола и е нормално да се засегнеш.Та имал съм две Седичи-та,сега едната ми Дедра (комбито) е с такъв мотор,който е доста понаправен.Искам да кажа че знам как върви точно такава кола с точно такъв мотор,да не забравя и на Ици сетъпа точно преди да си турбинира мотора,надали е имало по-вървящо Седичи от неговото до тогава ,а може би и сега(атмосферно де ).Също така ,я знам и твойта кола докато беше собственост на Матей,как също много добре вървеше,но...наистина на драг не съм я виждал,а само на писта(не че вълнува драга като дисциплина де).От тази ми гледна точка изведнъж се появява един върл защитник на това разбираш ли колко много вървяло Седичи-то ,без никой да го знае от Форума кой е,какъв е ,какво прави и какво кара(освен тебе Ники,който го познаваш).Почна се с едни силни постове,размахва се един джитек който ако показваше реално дали нямаше да е официално измервателно средство на драга и почнаха големите сипвания.Та колега ’билибой’ представи се кой си,защото явно си непознат за почти всички,а с мненията които постваш обираш съответните отговориPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Точно на теб няма да се представя колегите от Пловдивската алфа група ме знаят много добре кои сам какво карам и каква ми е професията, а и нямам никакви намерения да те познавам и ти самия каза че не си я виждал колата на драг а щом не си я виждал следователно не трябва да даваш мнения как върви нали така или пак ще завъртиш лопатата и ще кажеш че се бъркам и сега сети ли се за какво се запънах или ще искаш да ти го напиша със големи букви И друго ще ти кажа аз само потвърдих и натъртих много ясно и конкретно резултатите които ги е дал 1912 със това Седичи а това че на теб не ти харесва какво е показал уреда се сърди на него Повече няма да пиша по темата щото виждам до къде се стигна а 1912 винаги ще го защитавам защото ми е приятел и съм му казал че винаги ще му помагам със каквото мога И за последно помисли малко преди да почнеш да ме определяш какъв съм Приатна вечер ти пожелавам Спирам да пиша по темата щото стана някакъв адски спам както от моя страна така и от други колеги Ако модераторите сметнат за нужно нека почистят ако не здраве да е :DАlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
billyboy` написа:...............Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:billyboy` написа:...............АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
billyboy` написа:... аз съм до тука :D :D :DPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:billyboy` написа:... аз съм до тука :D :D :DАlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
Прекалено на сериозно се взимаш колега Не знам какъв беше по професия - по спомен нещо май с поддръжка и ремонт на "тежки" двигатели се занимаваше (много хубаво), но недей така да тряскаш определнеия на всеки който във форума малко или много си е напрваил колата След като си много над нас (няма нищо невъзможно или лошо в това) моля с радост ще видиме някоя твоя доработка по алфата ти А извинявай ти и пловдивската група нещо по-особено ли сте че всички да ви знаем От там имам много познати, а и по принцип с хората от Пловдив винаги съм бил в отлични отношения и честно казано ти си 1-вия с такова "намаано" поведение без покритие който срещам от вашия края или дори алфа форума Към колегата 1912: винаги ми се е искало да има много силно атмосферно седичи, но уви засега няма такова Не съжалявай че си минал на турбо-варианта - по плодотворен е! А на твоя приятел му кажи да успокои малко топката - винаги ще си по-бърз от някой и винаги ще има по-бързи от теб!!!И както ти казах преди това - с радост напролет ще премерим сили живот и здраве!!! За разлика от някои хора аз винаги ще се радвам на бърза италянка, независимо че не е моя или от кой град е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар