Стига бе - чипирано 16ВТ на Божура варира м/у 15-15.2 на 400м, 20ВТ трябва да е надолу
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто гт Т3-Т4 Турбо с купе 2.0 Турбо
Collapse
X
-
punto-coupe
и аз така мисля.ти казваш чипирано...... 16в. нали,а това значи около 240к.с. и 365н.м,а темата е за базово купе 20в срещу доста изпомпано пунто и все пак това са данни от производителялично аз мисля,че е малко по надолусъщо така ще кажа,че тези данни ги имам от една таблица която съм я свалял от този форум
Коментар
-
Колегата с Пунтото беше казал в друг форум, че не му достига гориво във високите обороти. Това си е от голямо значение, но като видях как върви Пунката, направо ми се напълни душата! Ако се изгладят нещата в техническо отношение, едва ли и двата вида турбо Купета ще успеят да го преборят. Това ако са сток де, но така като се замисля сток турбо Купе май нямаFiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Iv4o написа:Колегата с Пунтото беше казал в друг форум, че не му достига гориво във високите обороти. Това си е от голямо значение, но като видях как върви Пунката, направо ми се напълни душата! Ако се изгладят нещата в техническо отношение, едва ли и двата вида турбо Купета ще успеят да го преборят. Това ако са сток де, но така като се замисля сток турбо Купе май няма3.0CRD
Коментар
-
А защо си мислите че на повечето Пунто-та не им е взета душата,даже е по вероятно да са доста по здухани от Купе.При правилен ремап на Купе ,буста скача на 1,55 бара,понеже това е лимита на оригиналния МАП,няма да ви давам инфо колко коня става и колко му е въртящия момент,но ме съмнява Пунто да успее да го бие,ако няма промяна в кубатурата.Освен това 1.4 мотора някакси много трудно ще успее да развърти както трябва хибридно турбо Т3/4.Но да споменем и още един еевнтуален проблем,а именно Купето при ремапа си запазва ЛАК-а даже го сваля надолу в оборотите,докато Пунто с такава турбина сигурно тръгва над 4000 оборота.Абе се размишления,истината е че е кола която не е за драг,а да се разпъва по отсечки ,то и двете са такива деPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Подогтвения колега, колата я познавам лично от преди теб и колата няма как да даде под 16 на 400м в състоянието което беше преди това Ако ще не валове да и е слагал новия собственик в ПД, ми не знам какво Същото падаше стабилно с 3-4 коли от седичи което на божурище даваше 15.8-9. Не го казвам с цел заяждане - и на мен ми се иска атм. седичи да е в тези времена, но няма как
Коментар
-
1912 написа:значи ако е същото пунто , колегата да каже ..... се дърпахме преди време на митницата в пловдив и ако е вървяло толкова тогава ...незнам го дръпнах с типото а пък с типото давах 15.2 на 400метра
Коментар
-
бати как ми сипахте .... много добре ..значи за момчетата от софия не знам как е вървяла и как е карана в софия тая кола но тука в пловдив ги пуках доволно ..верно е направих и няколко работи за да я отпуша че нещо не вървеше както трябва ...не знам защо говорите така след като станах 1 на италфеста миналата година до 2000 кубика а пича с пунтото ша се пуснем няма проблеми само да е изкарам от бокса ама не знам кой трябва да си взима бинокъл та така ...типото не вървяло ако мислите че 15,2 на 400 метра е да не върви нз?http://vbox7.com/play:51daf2e6alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
Колега имах в предвид че времеизмервнаето на италфест не беше много меродавно - не ти обиждам колата Имах много преки наблюдения от 1-ва ръка и дори бях когато и отваряха главата, но това няма значение.Успех с турбинирането и живот и здраве и мойта скрап да е готова може да премерим сили Но и аз преди нова година не виждам да съм готов
Коментар
-
Tie написа:Подогтвения колега, колата я познавам лично от преди теб и колата няма как да даде под 16 на 400м в състоянието което беше преди това Ако ще не валове да и е слагал новия собственик в ПД, ми не знам какво Същото падаше стабилно с 3-4 коли от седичи което на божурище даваше 15.8-9. Не го казвам с цел заяждане - и на мен ми се иска атм. седичи да е в тези времена, но няма какАlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
[quote="billyboy`"]Tie написа:Подогтвения колега, колата я познавам лично от преди теб и колата няма как да даде под 16 на 400м в състоянието което беше преди това Ако ще не валове да и е слагал новия собственик в ПД, ми не знам какво Същото падаше стабилно с 3-4 коли от седичи което на божурище даваше 15.8-9. Не го казвам с цел заяждане - и на мен ми се иска атм. седичи да е в тези времена, но няма какАlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар