Двете гонки се състояха тази вечер на мокрото, после се пуснаха и помежду си... Иска ми се да пробваме и на сухо време, вярвам, че ще има някаква разлика... Хайде залагайте, кой-кого Не се залъгвайте, че понеже съм пуснал темата съм победил... Но може пък и така да е, нали ? :D Астрата срещу сивика също ми беше интересно, въпреки че крайния резултат ми беше пределно ясен...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.2 60hp vs Astra 1.4 60hp vs Civic 1.3 75hp
Collapse
X
-
за пунтото и астрата видях резултата .. за сивика ми е инт мисля че си паднал от него обаче ..... пък и за сивика и астрата ..... там е ясноex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
-
westdogg написа:Сивика ще ви бие и двамата.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Може би заради шофьора, ама през цялото време до към 140 малко по малко си ускорявах по-бързо от сивика, после спрях да натискам...Астрата беше пределно ясно, че ще падне от Сивика, или поне за мен беше пределно ясно - доста по-сериозно я дръпнах...п.п. Да не забравям подробността, че ми бяха меки гумите и маслото ми е много малко...п.п.2. Със сивика се пуснахме 2 пъти и 2та пъти резултатът беше един и същ...едит:п.п.3 Пускал съм се срещу 2 сивик седана, не знам с какви двигатели бяха (правеха гонка и аз се включих на околовръстното в бс) и чак на трета към 130 единия ме изравни и изпревари, другия доста по-късно - когато вече наближавах максималната си скорост... явно единия е бил 1.3, а другия по-мощен...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар