При 15-тина годишните Фиат-ки няма да се учудя ако наистина при 200 км/ч разликата е повече от 10%, т.е. над 20-30 км/ч Много рацинг, много залози, много спортна злоба тука
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сайт за 0-100 времена Подробен
Collapse
X
-
Tie написа:При 15-тина годишните Фиат-ки няма да се учудя ако наистина при 200 км/ч разликата е повече от 10%, т.е. над 20-30 км/ч Много рацинг, много залози, много спортна злоба тукаBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
Tie написа:При 15-тина годишните Фиат-ки няма да се учудя ако наистина при 200 км/ч разликата е повече от 10%, т.е. над 20-30 км/ч Много рацинг, много залози, много спортна злоба тукаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
За разхода сам съгласен, но в този сайт успорват всички данни от заводската книжка на Купето Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Сринтира до 100 за 8-8,4сек. а не за 9,4сек. То и аз сам правил 240км/ч, а не само показаната максималната 212км/ч., но дадените километри показват до каква скорост колата е в допустими стойности и норми за каране! Фактът, че някои коли недостигат МАХ-а си, говори, че вече са поувехтели от много години, километри или друг вид износване.Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Според немското списание "Auto Motor und Sport" от 85-та при тест на Ланча Тема 8В Турбо разликата от реалната скорост при дв-е с 200 км/ч е точно 14 км/ч И то при нова по онова време кола, аналочгични бяха и резултатите за Рено 25 В6 Турбо (+-1,2 км/ч)При проба на Бояна с GPS, километража на Типо Седичи показа при 140 км/ч - около 8 км/ч средна разлика от показанията на километража при неколкократни измервания. А това че поти всички ав-ли могат да постигнат по-висока реална максимална скорост е нормално - все пак макс. скорост по каталог е тази, която ав-ла може да поддържа при оптимални условия и натоварвания без това да влияе сериозно върху неговата надеждност и износоустойчивост.
Коментар
-
нали се сещате че това е максимална скорос като е излязла от фабриката на 0 км ! а след 10000 км дава доста по добри ризолтати тря да се разработи двигателя .. да си напраят буталата гнездата и така на татака .. принцинпо аз сам с 18 16в копе и сам праил 230-235 някаде на магистралата С.Загора-Пловдив и не миля че има голяма разлика в километража и скороста .бяхме 2коли др беше 2008 и пича караше с 200 а аз си го изпреварвам .. тря и на 2те коли да не са верни килотражите ... малко не вари ! но както Казвам нов сам и не споря просто споделямdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
Uox написа:spirit76 написа:Аз съм 1.8 залагаш ли си колата че ще вдигна повече от 205 километраВНИМАНИЕ !!!! - Превозването на Пенсионери и Малки деца във
италиански МПС-та с Бензинови агрегати е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
Моля не опитвайте тези неща в собствените ви МПС-та !!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар