от 0-100 има ли някакъв шанс да го мина?П.п Глупаво е, ама нали знаете не е срамно да питаш срамно е да не знаеш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat punto 1.2 60hp VS. VW Golf 3 90hp
Collapse
X
-
Fiat punto 1.2 60hp VS. VW Golf 3 90hp
Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+Етикети: –
-
Re: Fiat punto 1.2 60hp VS. VW Golf 3 90hp
fast_ghost написа:от 0-100 има ли някакъв шанс да го мина?П.п Глупаво е, ама нали знаете не е срамно да питаш срамно е да не знаешФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
За мен този Голф е повече от мъртвец , ще се позова на личен опит. Преди имах Вартбург 1.3 двигател на ФВ. Източно германци бяха модифицирали само гърбиците на разпределителния вал с което бяха повдигнали мощноста с 8к.с. използваха също и друг карбуратор Вебер който е различен спрямо оригиналния двигател 1.3 на ФВ. Иначе всичко друго по двигателя беше еднакво. Мощноста беше 58 к.с. а разликата в килограмите бяха 140 в + за Голфа. Този Голф му правех редовно по две коли на 400м. На тези гонки има над 100човека свидетели :D Карали са ме да отварям капака да гледат двигателя и се чудят заклетите голфаджии какво става Бяха започнали да му викат "Лошия Вартбург" И като така да обобщим като конски сили си 55 , като килограми си по-лек от Варга с 70кг. Кантар. Това е според моите виждания защото съм имал работа с такъв дръгелФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:За мен този Голф е повече от мъртвец , ще се позова на личен опит. Преди имах Вартбург 1.3 двигател на ФВ. Източно германци бяха модифицирали само гърбиците на разпределителния вал с което бяха повдигнали мощноста с 8к.с. използваха също и друг карбуратор Вебер който е различен спрямо оригиналния двигател 1.3 на ФВ. Иначе всичко друго по двигателя беше еднакво. Мощноста беше 58 к.с. а разликата в килограмите бяха 140 в + за Голфа. Този Голф му правех редовно по две коли на 400м. На тези гонки има над 100човека свидетели :D Карали са ме да отварям капака да гледат двигателя и се чудят заклетите голфаджии какво става Бяха започнали да му викат "Лошия Вартбург" И като така да обобщим като конски сили си 58 , колкото Вартбурга , като килограми си по-лек от Варга с 70кг. Трябва да го дръпнеш с много. Това е според моите виждания защото съм имал работа с такъв дръгелПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
fast_ghost написа:Atanas71 написа:За мен този Голф е повече от мъртвец , ще се позова на личен опит. Преди имах Вартбург 1.3 двигател на ФВ. Източно германци бяха модифицирали само гърбиците на разпределителния вал с което бяха повдигнали мощноста с 8к.с. използваха също и друг карбуратор Вебер който е различен спрямо оригиналния двигател 1.3 на ФВ. Иначе всичко друго по двигателя беше еднакво. Мощноста беше 58 к.с. а разликата в килограмите бяха 140 в + за Голфа. Този Голф му правех редовно по две коли на 400м. На тези гонки има над 100човека свидетели :D Карали са ме да отварям капака да гледат двигателя и се чудят заклетите голфаджии какво става Бяха започнали да му викат "Лошия Вартбург" И като така да обобщим като конски сили си 58 , колкото Вартбурга , като килограми си по-лек от Варга с 70кг. Трябва да го дръпнеш с много. Това е според моите виждания защото съм имал работа с такъв дръгелФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
J T D написа:fast_ghost написа:от 0-100 има ли някакъв шанс да го мина?П.п Глупаво е, ама нали знаете не е срамно да питаш срамно е да не знаеш
Коментар
-
Atanas71 написа:fast_ghost написа:Atanas71 написа:За мен този Голф е повече от мъртвец , ще се позова на личен опит. Преди имах Вартбург 1.3 двигател на ФВ. Източно германци бяха модифицирали само гърбиците на разпределителния вал с което бяха повдигнали мощноста с 8к.с. използваха също и друг карбуратор Вебер който е различен спрямо оригиналния двигател 1.3 на ФВ. Иначе всичко друго по двигателя беше еднакво. Мощноста беше 58 к.с. а разликата в килограмите бяха 140 в + за Голфа. Този Голф му правех редовно по две коли на 400м. На тези гонки има над 100човека свидетели :D Карали са ме да отварям капака да гледат двигателя и се чудят заклетите голфаджии какво става Бяха започнали да му викат "Лошия Вартбург" И като така да обобщим като конски сили си 58 , колкото Вартбурга , като килограми си по-лек от Варга с 70кг. Трябва да го дръпнеш с много. Това е според моите виждания защото съм имал работа с такъв дръгелПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
провери времената на двете колички тукаhttp://i0100.com/en/technical_specifications.htmBravo GT 1.8
Коментар
-
fast_ghost написа:Колега какви са тия 16,5 секунди бе?... а бе ... за 10 сек ги прави бе... тествал съм го... там е някъде... всичко е сменено по пунтото ми, може би заради това, но ти казвам че ги прави много бързо...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар