Ти скачаш с разни мъртъвци по 115-136 к.с. и т.н - не някой от нас!!! Кой ще е опечален не ме е*е Бай Ху*, ок ФАКТ е че има 12 секундни 1.4 Фиатки, 11 секунди Ланчи, а също така си имаме и в 10-ките, а Опел-и или Рена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички до 200 коня!
Collapse
X
-
Tie написа:Ти скачаш с разни мъртъвци по 115-136 к.с. и т.н - не някой от нас!!! Кой ще е опечален не ме е*е Бай Ху*, ок ФАКТ е че има 12 секундни 1.4 Фиатки, 11 секунди Ланчи, а също така си имаме и в 10-ките, а Опел-и или Рена
Коментар
-
ГОУФ 9.5 ??? Ти гавриш ли се цял ден бях там въпросното пунто е 1.4 а другите бяха 2-ки що не ми изкараш еко кенеф 1.4 да видим кфо ще напрай ако искаш може да те пробвам кфо като си 136 коня 2 такива като твойта съм карал и знаеш ли с нищо не ме впечатлиха освен че всяка седмица бяха в бокса за ремонти. Опелджийте сте май май яко сектанти нищо др освен опел разберете че всяка кола има добри страни не е само до дизаина на Италианките сякаш Голф 2 КР 1.8 136 Коня не е добър или пък Г60 мотора не отричаме че и ГСИ - ките вървят ама кфо не сме дошли във форума ви да се заяждаме като сте отворковци колегите ти казаха чакаме ви там да видим кфо ще напрайте.П.П. Нищо лично просто ми е писнало някой да плюе марката без да знае някой факти за нея ... Айде и със Здраве.Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
-
БАЙ ..Й написа:Tie написа:Ти скачаш с разни мъртъвци по 115-136 к.с. и т.н - не някой от нас!!! Кой ще е опечален не ме е*е Бай Ху*, ок ФАКТ е че има 12 секундни 1.4 Фиатки, 11 секунди Ланчи, а също така си имаме и в 10-ките, а Опел-и или Рена
Коментар
-
Не, няма си и понятие Разбира се че има италянки които и сипват доволно на въпросната Mazda, а са правени за планинско-не само орязани скрапери за драг, и е без азот, ама кой ти ги гледа тия неща Въпроса е да "храни" без грам да се напъва да мисли за класове, кубатури, задвижване и т.н. А ако Пунто-то е на колегата ROSHAUDI - то това е една много много много силна кола със записани ниски 12-ки на предно и гоооолеееемии проблеми със сцеплението поради повечкото "пауър" към горките предни колела , иначе със сигурност може още надолу Мойте уважения към всички които си правят и подготвят колите за всчкакъв тип състезания или драг - огромен респект за тях, но да идват тук във форум във ФИАТ 2-ма льол*вци със спрели Рено Лагуна и Опел Вектра (по принцип нищо против колите) и да се надъхват как видиш ли минавали цялата бургаска магистрала със сичката газззз или са минали 40 000 км за 1 година - еми много, много смешно е Това дори не могат да се нарекат и "фенове" на въпросните марки-сигурен съм че във никой форум подобно заядливо поведение не би се толерирало, още повече пък срещу която и да е марка А ако 2-те момчета си имат закачака с наш колега от форума и са решили да си правят "селска вечеринка за разтуха и забавление" - тук не е мястото
Коментар
-
biser_as написа:БАЙ ..Й написа:Tie написа:Ти скачаш с разни мъртъвци по 115-136 к.с. и т.н - не някой от нас!!! Кой ще е опечален не ме е*е Бай Ху*, ок ФАКТ е че има 12 секундни 1.4 Фиатки, 11 секунди Ланчи, а също така си имаме и в 10-ките, а Опел-и или Рена
Коментар
-
БАЙ ..Й написа:biser_as написа:БАЙ ..Й написа:Tie написа:Ти скачаш с разни мъртъвци по 115-136 к.с. и т.н - не някой от нас!!! Кой ще е опечален не ме е*е Бай Ху*, ок ФАКТ е че има 12 секундни 1.4 Фиатки, 11 секунди Ланчи, а също така си имаме и в 10-ките, а Опел-и или Рена
Коментар
-
Ей може да съм от Форума ама на бялото черно не казвам!! Този голф....устави ме замислен просто И найстина понякога много се впрягате тука в писането Някои си се радва на БМВ-то друг на Реното пък 3-ти на друго И тва само си чешете езиците,все едно нчкои ще иде да се пусне с Реното или БМВ-то Един пример:Все едно аз да напиша в форума на БМВ "предизвиквам всички М-ки и след 3-4 дена да си видя темата и сигорно ще се спукам да се смея Тва го казвам щото тази тема я видях днес и я четох от началото и много ме хвана смях,за какво започва спора и как превършва Някои ни подаде "ЛОКУМ" и ние го разтягаме Поздрави на всички[URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg
Коментар
-
Denev86 написа:Ей може да съм от Форума ама на бялото черно не казвам!! Този голф....устави ме замислен просто И найстина понякога много се впрягате тука в писането Някои си се радва на БМВ-то друг на Реното пък 3-ти на друго И тва само си чешете езиците,все едно нчкои ще иде да се пусне с Реното или БМВ-то Един пример:Все едно аз да напиша в форума на БМВ "предизвиквам всички М-ки и след 3-4 дена да си видя темата и сигорно ще се спукам да се смея Тва го казвам щото тази тема я видях днес и я четох от началото и много ме хвана смях,за какво започва спора и как превършва Някои ни подаде "ЛОКУМ" и ние го разтягаме Поздрави на всичкиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар