колега бай ..й не се рзправай с комплекси в този форум ако се сещаш фиат е кражба от жигули ако не се лъжа аз бях готов да поиграем с това пунто на магистралата но само предизвикват като им кайеш аде видя до каде стигнахме май всички които карат фиат живеят в собствен свят които за мен е една "УТОПИЯ"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички до 200 коня!
Collapse
X
-
а клипчето е екстра много върви тоя ФИАТ но незнам какво трябва да значи-от фиат до фиат,от опел до опел , шофьор до шофьор и т.н.-разликата е огромна можете да пускате каквито клипове ви изнася а другите да се правите че ги няма ама здраве да е -в тия саитове с кг няма ли техн.данни та да се огледате малко преди да пускате видеото
Коментар
-
Atanas71 написа:Ето я тази дето ти бега и то с много http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2917.html
Коментар
-
Виждам че последните двама сте решили да се надбягвате - най-учтиво ви каним на Итал Фест - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47262Може да се организира едно отупване, след което както обикновено - ама те килограмите...ма тя е стара...и така. Без клавиатурни надпревари, ок?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Колеги каня ви на 3ти октомври на ИТАЛФЕСТА в Габрово, летище Междене...да смажете всички фиати, алфи, ланчии които ще дойдат Ако не ви се дават пари за бензин, тука с колегите ще съберем по 50-60 ст всички да ви налеемФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:GbGzTeaM написа:Колеги каня ви на 3ти октомври на ИТАЛФЕСТА в Габрово, летище Междене...да смажете всички фиати, алфи, ланчии които ще дойдат Ако не ви се дават пари за бензин, тука с колегите ще съберем по 50-60 ст всички да ви налеемТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
oхо колеги гледам че сте активни -за 3 окт. съм жив да отскоча до габрово па кво стане -ще се наредим,ще се дръпнем па който победи ще черпи-имам едно питане към вас че сте по вещи с итал-колите-някой попадал ли е на масло селения-менте и ако е пак в метална опаковка ли е,че един френд май се прееба с такова .Поздрави от един ,,ЕКО-СМЕХ,,
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Колеги каня ви на 3ти октомври на ИТАЛФЕСТА в Габрово, летище Междене...да смажете всички фиати, алфи, ланчии които ще дойдат Ако не ви се дават пари за бензин, тука с колегите ще съберем по 50-60 ст всички да ви налеем
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар