Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички до 200 коня!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега бай ..й не се рзправай с комплекси в този форум ако се сещаш фиат е кражба от жигули ако не се лъжа аз бях готов да поиграем с това пунто на магистралата но само предизвикват като им кайеш аде видя до каде стигнахме май всички които карат фиат живеят в собствен свят които за мен е една "УТОПИЯ"

Коментар

а клипчето е екстра много върви тоя ФИАТ но незнам какво трябва да значи-от фиат до фиат,от опел до опел , шофьор до шофьор и т.н.-разликата е огромна можете да пускате каквито клипове ви изнася а другите да се правите че ги няма ама здраве да е -в тия саитове с кг няма ли техн.данни та да се огледате малко преди да пускате видеото

Коментар

Atanas71 написа:
        Ето я тази дето ти бега и то с много http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2917.html
        прав си колега чукнах първата марея която ми попадна но пак кг не са същите -сигурно си проверил но чак толкова -заеби -а и като я гледам мареята е с 5 цилиндров мотор така че неможе да е по-малко- брей 154кс ц-ц-ц-ц...

Коментар

бихте ли ми казали ако обичате колко тежи това пунто 1.4т

Коментар

Виждам че последните двама сте решили да се надбягвате - най-учтиво ви каним на Итал Фест - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47262Може да се организира едно отупване, след което както обикновено - ама те килограмите...ма тя е стара...и така. Без клавиатурни надпревари, ок?
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Колеги каня ви на 3ти октомври на ИТАЛФЕСТА в Габрово, летище Междене...да смажете всички фиати, алфи, ланчии които ще дойдат Ако не ви се дават пари за бензин, тука с колегите ще съберем по 50-60 ст всички да ви налеем
              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

GbGzTeaM написа:
                Колеги каня ви на 3ти октомври на ИТАЛФЕСТА в Габрово, летище Междене...да смажете всички фиати, алфи, ланчии които ще дойдат Ако не ви се дават пари за бензин, тука с колегите ще съберем по 50-60 ст всички да ви налеем
                Пък и бира ще почерпим Айде аз ще се пусна с двамата и ако спечеля ще черпя бира , ако падна пак аз ще черпя бира . Все ми е едно
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                  GbGzTeaM написа:
                  Пък и бира ще почерпим Айде аз ще се пусна с двамата и ако спечеля ще черпя бира , ако падна пак аз ще черпя бира . Все ми е едно
                  Абе гонките са за несериозниците.Предлагам да се съберем тей стабилна групичка да се дърпаме на "бира" :D Да видим кой какъв резервоар има :D ...обаче голям на голям офтопик го ударихме....

Коментар

не ми говори за бензин от февруари до сега имам 18000 км на километраж

Коментар

Ок колега, чакаме те на 3ти да поспорим наживо с

Коментар

Хе,таз тема много весела станала бе :D то няма край,кат латино-американски сериал
                        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Като гледам заради бирата ще напраят састезание кои по барзо бута автомобила си :D
                          FIAT PUNTO 1.4 GT 136 k.c. .... Lancia Delta II - 1.6 75 k.c .... Lancia Y10 fire 45 k.c ITAL CLUB MONTANA

Коментар

Лееелеее-ее сега дофтаса и бръз"Еко-смех"

Коментар

oхо колеги гледам че сте активни -за 3 окт. съм жив да отскоча до габрово па кво стане -ще се наредим,ще се дръпнем па който победи ще черпи-имам едно питане към вас че сте по вещи с итал-колите-някой попадал ли е на масло селения-менте и ако е пак в метална опаковка ли е,че един френд май се прееба с такова .Поздрави от един ,,ЕКО-СМЕХ,,

Коментар

GbGzTeaM написа:
                                колега аз за гориво кинти си кътам-съберете за някое и друго агънце че на 3-ти бая итал-дизайна ще накъсаме че няма да можем да почерпим всички скърбящи :D а и както колегата ада77 е писал км се въртят здраво така че и стига сте се дървили на тея голфове,еко-смехи,лагуни и т.н. че ни размазахте за 3-ти нищо няма да остане от нас-може да се пръкнат и по проклети от нас

Коментар

Working...
                                X