Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам всички до 200 коня!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пък най-добре върви в "папуа нова гвинея", и си купи един мощен глиган да го яздиш Я си издай марката кола колега. Някой мощен ГОУУУУФ ли е
    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

БАЙ ..Й написа:
      колега недей така, аз фиат не съм имал досега и дано не ме сполети такова нещастие ,но не съм фанатик и някой ден ако фиат започнат да правят стойностни, здрави и можещи АВТОМОБИЛИ може и аз да се порадвам на марка,но сигурно ще за малко ,защото фиата ще си остане фиат. всеки да кара каквото му е кеф но да не се надценява
      Е, хубаво брато. Нямаш ФИАТ и сигурно никога няма да имаш, и защо по дяволите ти трябваше да се регистрираш в нашия форум? И на мен има коли , които не ми допадат, но не съм тръгнал по техните форуми да им разправям ,че карат боклуци. Меко казона е невъзпитано да отидеш на гости и да започнеш да обиждаш домакина.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
        БАЙ ..Й написа:
        колега недей така, аз фиат не съм имал досега и дано не ме сполети такова нещастие ,но не съм фанатик и някой ден ако фиат започнат да правят стойностни, здрави и можещи АВТОМОБИЛИ може и аз да се порадвам на марка,но сигурно ще за малко ,защото фиата ще си остане фиат. всеки да кара каквото му е кеф но да не се надценява
        Е, хубаво брато. Нямаш ФИАТ и сигурно никога няма да имаш, и защо по дяволите ти трябваше да се регистрираш в нашия форум? И на мен има коли , които не ми допадат, но не съм тръгнал по техните форуми да им разправям ,че карат боклуци. Меко казона е невъзпитано да отидеш на гости и да започнеш да обиждаш домакина.
        Напълно подкрепям колегата ВооДоо и в тоя ред на мисли колегата трябваше още вчера да получи БАН по доста точки,като най-важната е " неуважение на остналите членове" на този форум
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

не съм на гости на никого и мога да пиша свободно по темата -форумът е свободен за всеки който се регистрира, а вие изживявате много сериозно цялата тая история /с голямата лоша лагуна/и др.карам 10годишна вектра B 20.16v 136 лоши коне- от 1 година,минал съм около 40000км и съм сменял общто-взето консумативи и съм доволен от автомобила като цена и качество и смея да си я хвалям а не като вас да нападам хора влезли във форума да сменят мнение по един или друг начин.регистриран съм и в други форуми и там се дразним ама вие тука много насериозно сте се взели.но форумът си е ’’ВАШ’’ така че яхвам си глигана в папуа н.г. и наказвам дузина ФИАТИ по 200коня.

Коментар

БАЙ ..Й написа:
            не съм на гости на никого и мога да пиша свободно по темата -форумът е свободен за всеки който се регистрира, а вие изживявате много сериозно цялата тая история /с голямата лоша лагуна/и др.карам 10годишна вектра B 20.16v 136 лоши коне- от 1 година,минал съм около 40000км и съм сменял общто-взето консумативи и съм доволен от автомобила като цена и качество и смея да си я хвалям а не като вас да нападам хора влезли във форума да сменят мнение по един или друг начин.регистриран съм и в други форуми и там се дразним ама вие тука много насериозно сте се взели.но форумът си е ’’ВАШ’’ така че яхвам си глигана в папуа н.г. и наказвам дузина ФИАТИ по 200коня.
            Със вектра Б 136 коня,наказваш ФИАТ’и по 200.Пич ти изби рибата !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

с вектрата не се гоня с фиати защото не сме в един клас-нали се сещаш че моята кола тежи 1600-1700кг и имам два ЕГР-клапана щото не искам да се разправям с екозащитниците, а вашите нямат и тон. -имам приятели с астри и голфове дето ви мачкат.

Коментар

а и пич не четеш ли че фиатите ги наказвам с глигана от папуа н.г, а не с вектра 20 16v

Коментар

БАЙ ..Й написа:
                  с вектрата не се гоня с фиати защото не сме в един клас-нали се сещаш че моята кола тежи 1600-1700кг и имам два ЕГР-клапана щото не искам да се разправям с екозащитниците, а вашите нямат и тон. -имам приятели с астри и голфове дето ви мачкат.
                  "Вектра" Б 1700 кг.? Сигурен ли си в това?
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

на 16ц джанти ,газ.уредба и др. съм я качвал на кантар -1630кг без пътници в нея-колата е комби .но ето че пак изпадате в подробности

Коментар

БАЙ ..Й написа:
                      на 16ц джанти ,газ.уредба и др. съм я качвал на кантар -1630кг без пътници в нея-колата е комби .но ето че пак изпадате в подробности
                      Пич ти всъщност знаешли колко тежът ,цитат: на 16ц джанти ,газ.уредба.... Явно килограмите ги нямаш за нищо . Качваш газова уредба и хоп 1630кг. , ти метанова уредба да качиш пак неможеш да стигнеш описаните от теб килограми. Освен ако ти самия не тежиш поне 200кг. Това дето го мачкаш незнам от кои модели на Фиат е затова съм ти подбрал един коктейл от Фиати които имат твоите килограми ама като гледам все те мачкат.Дори и един "РЕЙС" съм ти сложил , става въпрос за Мареа Уикенд http://www.carexpert.ru/compare.php?...5B%5D=fiatc18& Айде със здраве и по-полека я карай че ..."шъ ни смачкаш бре"...
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

БАЙ ..Й написа:
                        Абе фен,какви ги дрънкаш....От голфовете еднственно VR6 може да ми се опре. Другите астри и гоуфове ги правя на салата :D
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

Eто и нагледно- http://www.youtube.com/watch?v=XNknHonrApk
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

аз килограмите си ги зная и не съм 200кг а и колата я теглих както писах чиста без хора вътре но пак задълбавате -тук http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2909.html за РЕЙСА пише други кг -около 230кг надолу но на сайтове не може да се вярва така че

Коментар

БАЙ ..Й написа:
                              аз килограмите си ги зная и не съм 200кг а и колата я теглих както писах чиста без хора вътре но пак задълбавате -тук http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2909.html за РЕЙСА пише други кг -около 230кг надолу но на сайтове не може да се вярва така че
                              Може , може цитираната от теб Мареа е 1.6 така че нищо не се губи вервай ми :D
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ето я тази дето ти бега и то с много http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2917.html

Коментар

Working...
                                X