Пък най-добре върви в "папуа нова гвинея", и си купи един мощен глиган да го яздиш Я си издай марката кола колега. Някой мощен ГОУУУУФ ли е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвиквам всички до 200 коня!
Collapse
X
-
БАЙ ..Й написа:колега недей така, аз фиат не съм имал досега и дано не ме сполети такова нещастие ,но не съм фанатик и някой ден ако фиат започнат да правят стойностни, здрави и можещи АВТОМОБИЛИ може и аз да се порадвам на марка,но сигурно ще за малко ,защото фиата ще си остане фиат. всеки да кара каквото му е кеф но да не се надценяваSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:БАЙ ..Й написа:колега недей така, аз фиат не съм имал досега и дано не ме сполети такова нещастие ,но не съм фанатик и някой ден ако фиат започнат да правят стойностни, здрави и можещи АВТОМОБИЛИ може и аз да се порадвам на марка,но сигурно ще за малко ,защото фиата ще си остане фиат. всеки да кара каквото му е кеф но да не се надценяваPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
не съм на гости на никого и мога да пиша свободно по темата -форумът е свободен за всеки който се регистрира, а вие изживявате много сериозно цялата тая история /с голямата лоша лагуна/и др.карам 10годишна вектра B 20.16v 136 лоши коне- от 1 година,минал съм около 40000км и съм сменял общто-взето консумативи и съм доволен от автомобила като цена и качество и смея да си я хвалям а не като вас да нападам хора влезли във форума да сменят мнение по един или друг начин.регистриран съм и в други форуми и там се дразним ама вие тука много насериозно сте се взели.но форумът си е ’’ВАШ’’ така че яхвам си глигана в папуа н.г. и наказвам дузина ФИАТИ по 200коня.
Коментар
-
БАЙ ..Й написа:не съм на гости на никого и мога да пиша свободно по темата -форумът е свободен за всеки който се регистрира, а вие изживявате много сериозно цялата тая история /с голямата лоша лагуна/и др.карам 10годишна вектра B 20.16v 136 лоши коне- от 1 година,минал съм около 40000км и съм сменял общто-взето консумативи и съм доволен от автомобила като цена и качество и смея да си я хвалям а не като вас да нападам хора влезли във форума да сменят мнение по един или друг начин.регистриран съм и в други форуми и там се дразним ама вие тука много насериозно сте се взели.но форумът си е ’’ВАШ’’ така че яхвам си глигана в папуа н.г. и наказвам дузина ФИАТИ по 200коня.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
БАЙ ..Й написа:с вектрата не се гоня с фиати защото не сме в един клас-нали се сещаш че моята кола тежи 1600-1700кг и имам два ЕГР-клапана щото не искам да се разправям с екозащитниците, а вашите нямат и тон. -имам приятели с астри и голфове дето ви мачкат.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
БАЙ ..Й написа:на 16ц джанти ,газ.уредба и др. съм я качвал на кантар -1630кг без пътници в нея-колата е комби .но ето че пак изпадате в подробностиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
БАЙ ..Й написа:с вектрата не се гоня с фиати защото не сме в един клас-нали се сещаш че моята кола тежи 1600-1700кг и имам два ЕГР-клапана щото не искам да се разправям с екозащитниците, а вашите нямат и тон. -имам приятели с астри и голфове дето ви мачкат.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Eто и нагледно- http://www.youtube.com/watch?v=XNknHonrApkУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
аз килограмите си ги зная и не съм 200кг а и колата я теглих както писах чиста без хора вътре но пак задълбавате -тук http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2909.html за РЕЙСА пише други кг -около 230кг надолу но на сайтове не може да се вярва така че
Коментар
-
БАЙ ..Й написа:аз килограмите си ги зная и не съм 200кг а и колата я теглих както писах чиста без хора вътре но пак задълбавате -тук http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2909.html за РЕЙСА пише други кг -около 230кг надолу но на сайтове не може да се вярва така чеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ето я тази дето ти бега и то с много http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2917.htmlФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар