Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat coupe 139hp vs. opel kadett 150hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пускай се мамицата им мръсни гадулки на мене ми се надъхва един приятел с Кадеж 90 коня щял ми ’’остави каруцата назад’’ ама като се стигне да се дърпаме и .... ся няма тфа ма не е с 13-ки джанти смешна работа
    Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

момчета КАДЕТ 150 коня е МНОГО труден
      бмв форевар м5

Коментар

за Това знам прав си ама тфа гробище 90 куци магарета кфо е даваш газ то се чуди дали да не спре

Коментар

виш сега от кола до кола има разликааз съм имал кадет 90коня много добър
          бмв форевар м5

Коментар

До края на това лято очаквам че и на ГСИ-ки ще се перя само да си намерим наш гараж с канал и кфото ни е нужно

Коментар

бмв форевар м5

Коментар

И тай зарежи нераждавейката ще се пускаш ли срещу Купето

Коментар

с кое 150 gsi ли
                  бмв форевар м5

Коментар

не бе от толкова писане зех да бъркам темите вече Извинявам се

Коментар

http://vbox7.com/play:4ebdfa54Ето ти едно показно как върви кадет гси. Колата е на един приятел от Петрич
                      I NEED SPEED!

Коментар

http://vbox7.com/play:26261f3e същото ГСИ от 0 до 210 км http://vbox7.com/play:81ddfe42 - а тва е вектрата драгстер на Иво Денишев.. момчето на което е и кадета и тук се пуска с астра турбо
                        I NEED SPEED!

Коментар

Александър1982 написа:
                          Xanos написа:
                          Хем шофиора никъв го е нямало, хем и кадета не е бил читав. Гарантирам ти, че запазен кадет те мачка с няколко коли ластик на 400 метра. Просто както казах по горе не съм сектант.. както виждаш карам фиат браво.. но ако незнаеш живея в Петрич, а тва е града на най голямата опел секта в България тук всеки 2ри кара ГСИ и ти казвам, че за атмосферен двигател Ц20ХЕ маже и голф3 150 коня и браво 155 коня и всичко наред общо взето. За тва казвам едни от най добрите коли за времето си, и не само :D Иначе поздравления за победата, но съм сигурен че нещо не е наред с тоя кадет
                          Едно малко уточнение кадет ГСИ има мотор 20ХЕ (няма катализатор) и е 156кс и върви по-вече от астрата не е заради 6те коня просто по-голям Мв.
                          Тоя мотор 156коня не е 20XE, a C20XEJ

Коментар

beboka11 написа:
                            момчета слез те на земята и кадет ли бие те 150коня
                            Както казах и преди аз не съм комплексар. Когато губя гонки не ме срам да си призная ,все пак моята кола не е най-бързата или пък аз да съм най-добрия шофьор . При следваща гонка с този опел ще гледам да има кои да снима (макра че аз не ходя често на тези гонки).
                            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

ici написа:
                              coupe 2000 написа:
                              Колеги не съм комплексар и преди да пусна темата се пробвахме днес на полигона в Русе и тои остана една кола назад при първото пускане ,при второто пак така ,третия път се пуснах с едно толедо с което нямаше смисъл ,но собственика му ми е приятел и искаше да се пробва ,защото си бил правил мотора и вече не бил 115 коня ,но тои остана доста назад .
                              Полигона е с отвратителна настилка и там нещата въобще не са такива, каквито са на хубава отсечка асфалт Когато Типото ми беше атмосферно го бях тунинговал на едно доста добро базово ниво, понеже мотора ти е същия, само при така пипнати нещата мога да кажа със сигурност, че ще минаваш убедително (не с една-две коли) ХЕ мотора на Опел.Иначе на хубав асвалт ХЕ-то заминава много напред, ако си стандартен мотор.
                              Тука маи нещо не те разбрах ,нали и двамата сме на един асвалт ? на един и същ терен? купето ми не е за офроад все пак. Моя мотор не е пипан поне от мен и ако наистина тези опели вървят толкова много значи е от шофьора или нещо му е имало на този.
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

coupe 2000 написа:
                                ici написа:
                                coupe 2000 написа:
                                Колеги не съм комплексар и преди да пусна темата се пробвахме днес на полигона в Русе и тои остана една кола назад при първото пускане ,при второто пак така ,третия път се пуснах с едно толедо с което нямаше смисъл ,но собственика му ми е приятел и искаше да се пробва ,защото си бил правил мотора и вече не бил 115 коня ,но тои остана доста назад .
                                Полигона е с отвратителна настилка и там нещата въобще не са такива, каквито са на хубава отсечка асфалт Когато Типото ми беше атмосферно го бях тунинговал на едно доста добро базово ниво, понеже мотора ти е същия, само при така пипнати нещата мога да кажа със сигурност, че ще минаваш убедително (не с една-две коли) ХЕ мотора на Опел.Иначе на хубав асвалт ХЕ-то заминава много напред, ако си стандартен мотор.
                                Тука маи нещо не те разбрах ,нали и двамата сме на един асвалт ? на един и същ терен? купето ми не е за офроад все пак. Моя мотор не е пипан поне от мен и ако наистина тези опели вървят толкова много значи е от шофьора или нещо му е имало на този.
                                Опела има много свободен диференциал и на старт е много зле, особено на хлъзгавата стартова права на полигона.Веднага едната гума почва да буксува и се забавя много.Трябва му хубав асфалт просто.А Фиата е с пъти по-кадърен диф и се държи като със шпрер и оттам потегля и с двете гуми като може да се подаде доста по-рано цялата газ.Като цяло на полигона разлика примерно от 20-30 коня между двете коли не може да се прояви заради хлъзгавия асфалт.Там е достоверна мерилка само за коли под 100коня.
                                sigpic
                                Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                                475HP 11,5/1,9/191
                                YouTube

Коментар

Working...
                                X