а за WRC 206 да си чувал щото и такова се намира немога да ти кажа точно колко коня е но е над 200 има едно такова тук в Стара Загора но не се ползва за гонки а се кара за удоволствие и съм сигурен че има 150 коня Пежо
377 коня WRC с скромния вартящ момент от 400 НМ 4 секунди до 100 , 10 сек до 200 :D Но комент А иначе 206 разполага с двигател 2.0 136 коня и 2.0 177 коя което се GTi180. А на 405 има двигател 2.0 турбо 150 коня
Хахаха, аз бях в пежото :D Погледни кой е пуснал темата, все пак... Иначе това, че си карам пунтото ежедневно, не значи че не карам и другите, които имаме :D
150 коня ако е ремапнато и то ама и не са точно 150. Та щях да допалня че за тия 3 часа гонки и после малко извън градско дадва 9.08 по сметките на една програмка :о 130 км с 11.8 литра вие го сметнете. Даже не сам ги доизгорил тия 11.8 литра... аам го слагам грубо
Beboka11 oтговори ми бе човек: "БМВ-то да не едно черно с тъмни стъкла, със не оригианланото крайно гърне ( не с двоен, а единичен накрайник) и нищо не пише отзад? Мотае се в района на Люлин-Обеля и май е с тъмни джанти?"
Един приятел има Саксо ВТС 120 коня....само с колектор и генерация....всеки път като се воза и настръхвам....а как спира и как завива няма да ви казвам....доста маняшка кола
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Вие защо така на отсечки в града се дърпате ,този с БМВ-то знаеше ли ,че се дърпате? Това поне според мен е нереална дръпка .
Ооо, определено знаеше, повярвай ми... после попита и с какъв двигател сме... А бмв-то беше супер ниско и в кръговото като че ли се държеше по-добре от пежото а така на отсечки, защото нямаме магистрала, а гонките са 1 път в седмицата... тук е така...
Коментар