Само да Ви кажа, че тея БМВ-та толкова да са невървежни... просто нямам думи :DС някаква си "френска кошница" там 2000 кубика 16 клапана (136 к.с. 190 нм) ги направихме смешни днес...Първото беше 318is и нямаше никакъв шанс, на всяко подаване на газ на пежото бмв-то малко по малко си отиваше... интересното е, че вървеше колкото другото... но пък изпуши 1-2 пъти черно, което ме навява на мисълта, че има тунинг и нещо не му е наред :DДругото беше 320 coupe или нещо от сорта - двуврато, не е компакт и е с 6 цилиндров двигател с Vanos (до колкото разбрах това просто означавало, че е с вариатор :D ) та до към 170-180 малко по малко го изпреварвахме и тъкмо вече доближавахме момента за минаване пред него, пред нас имаше кола, момчето, което караше - спирачки, зад бмв-то и пак газ, та така до към 210-220 плътно зад него, после свърши пътя и трябваше да спираме... Понеже момчето ми се оказа познат (иначе дори нямаше да знам с какъв двигател е) - тръгна да се оправдава, че ламбда сондата му била за смяна :D Много ми е интересно Punto HGT как ще се справи със своя въртящ момент от 160 нм едит: И двете "гонки" бяха с летящ старт... от място и двете БМВ-та нямаше да видят нищо друго, освен номера на пежото и стикера на 206GTi клуба :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Peugeot 206GTi vs BMW 318is vs BMW 320 coupe
Collapse
X
-
kiler_4o написа:coupe 2000 написа:А ти защо не се пусна да ги пробваш ? :Dfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
coupe 2000 написа:kiler_4o написа:coupe 2000 написа:А ти защо не се пусна да ги пробваш ? :D
Коментар
-
Така е, страшно е лъвчето... може да не са с най-издържливите окачвания (или поне така се усеща като минава през дупки), чувал съм, че и скоростните им кутии не са от най-издържливите, но просто това лъвче върви все едно го гонят 136 коня :D В случая дърпат :D Пък как спираааааа... просто уникално
Коментар
-
Killerboy написа:Не можах да се сдържа :D . Вярно ги дават с мека предница ама то така си се чува винаги. Просто е малко по твърдичко .Да видим до тук са изкарали около 6-7 хиляди km. Сам знаеш, че тракаха старите като я взех . Ще видим до кога ще изкарат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар