днеска на магистралата карах половин час с 100км/ч като стрелката не излизаше от чертичката за 100км/ч и резултата беше следния:за 30 минути изминах 45.9 км което за 1 час означава че съм минал 91.8 км, а уж карах с 100км/ч-извода килиметражите лъжатс окколо 10%което ме навежда на мисълта че ако се кара с 200 по километраж то тогава скороста е не повече от 175-180 км/чнека ако някои има наблюдения или може да пробва това да сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хайде да си сверим километражите
Collapse
X
-
да по таблото ги гледам , гумите са с предписания размер за колатаа относно точната и постоянна скорост бих казал че едва ли съм внесъл кой знае какви грешки при отчитането-все пак стрелката не е излизала от делението на 100км/ч ,верно е че ще е имало някакво отклонение но то е пренебрежимо малко за това време от 30 минути получената разлика е от порядъка на 9-10% а аз не съм се отклонявал нито към 90 нито към 110
Коментар
-
Колеги в момента съм със заводския размер гуми. Като показва 110, реално съм с 102-103. Скоростомерите лъжат нарочно и това е така на всяка кола. Направено е за да като си мериш ускорението от 0-100 да му се кефиш че е 1 секунда по надолу, а то не е Майтап де. Наистина на всяка кола лъжат. Преди имаше тема във форума на коя марка какви отклонения дава. Аз съм сверявал с gps и с визата. Визата изписва истинската скорост, а таблото филтрира и показва повече. Ако караш с 200, не вярвам реално да е повече от 185.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар