Това че на тебе ти се трепе, а другия има повече разум не те прави герой Ако разиташ на това че другия ще върне първи, а ти виждаш че се убиваш и продължаваш А дали ГТ-то при 200 км/ч е по-стабилно от Браво/а 1.2/1.4/1.6/1.8 оставям да кажат хора карали и 2-те Моето мнение е ясно - в доста в полза на ГТ-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТЪРСИ СЕ: Колегата с PUNTO GT -засечка по Магистрала Тракия
Collapse
X
-
Искам да добавя само няколко думи, ако както казваш си си карал с Бравата 90-100 и GT-то е карало с толкова и тогава сте тръгнали да настъпвате... нямаш АБСОЛЮТНО никакъв шанс след 1вите 4-5 секунди да му прочетеш номера и никога няма да го настигнеш да му кажеш да спирате , имам такова, карал съм и Браво 1.6, правили сме гонки с Хонда 1.6 - V-tec (125 коня) от летящ старт 40-60 км., която върви в пъти по-добре от Бравото(Бравата) нищо че разликата е малка в конете, ако някой го интересува може да погледне ускоронието 0-100 на хондата, аз не съм го гледал, но предполагам че е с поне 2 секунди по-малко от това на Бравото.Просто сигурно колегата с Пунтото или си го е правил интересно или нещо има проблем с колата, това е моето мнениеBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
никъде не съм казвал, че Бравото е по - бързо от GT Punto. Темата беше пусната само с цел да се запозная с колегата.Тъй като явно тогава той не видя че му светнах за да спре на MC Donalds Пазарджик. Не ми е минавало и през ум че Брава-та с нейните 100 коня е по бързо от 140 коня на пунтото. Само казах, че не бих карал такава малка кола с 200 Може и по стабилна да е..Не знам , не съм карал...то не че бравата е мн голяма де. Единствено си позволявам дакарам бързо по - големиколи...БМВ 520 , Crysler 4,2l automat, Рено МЕГАН 1,9 dTC или нещо такова...ей тва рено с 230 на 6-та е егати стабиланата колаEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар