Привет колеги, вчера (13.02 - Петък) се получи егати веселата засечка с един колега на магистрала Тракия. Направихме страхотна гонка. КОлегата беше с Punto GT, поне така пишише отстрани. Чудех се кой е то зи колега. Яко настъпихме и двамата та го докарахме до малко над 210, поне аз достигнах толкова на ГАЗ , хихиихихихих!!! От година и половина карам Бравела, досега така не му бях давал газ ...изключително съм доволен....210 км на ГАЗ , представям си на Бензин Ей, колега случйано да си напарвил филмче на ластика...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТЪРСИ СЕ: Колегата с PUNTO GT -засечка по Магистрала Тракия
Collapse
X
-
dsdd, какво да ти кажа брат, незнам какви резачки са..наистина Пунтото дърпаше, но пак казвам аз карах на ГАЗ...хихи :D , а и се притеснявах малко...жена ми беше с мен, а тя е в 7 -мия месец След тази закачка с колегата с Пунтото, още повече се навих да разгледам къде се правят срещи на форума. От сумати време се каня да се запозная с феновете ( поне от София).Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
баце, много бързо караше това Пунто , не видях коко ауспуха имаше ...), шегувам се...точно така, посока Пловдив, с два ауспуха и софийски номер СА ... нещо си как ме е яд, че не направих клипче, ама нали жената трудно се сгъва вече и не можа да стигне до фотоапарата на задната седалкаEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар