jorko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТЪРСИ СЕ: Колегата с PUNTO GT -засечка по Магистрала Тракия
Collapse
X
-
) последния път депресирах една Q7 на завойте към софия с 230 , а ония щеше да се обърне от зор , ама за всичко си има коли , а пунтото беше с 4 кони спорт , добре надървени и го разминавах като спял иначе за колегата е голямо диване , заради една бензинова помпа дето го мързе да смени , и му казах не давай зор без да опрайме смесите , той не ме слуша и напъвал и ето ефекта от една помпа , турбина - тотална щета , и гарнитура скъсах го от ебавки , дано му дойде акълаPower Under Pressure
Коментар
-
koleff написа:Колега, като заговорихме за бензинови помни, да те питам нещо...как така сместа е бедна ако бензиновата помп ане работи и как по- точно може да се разбере, че бензиновата помпа не работи нормално ;DPower Under Pressure
Коментар
-
Re:
koleff написа:jorko написа:koleff написа:.аа и не бих казал че сме правили "ГОНКА", просто се позабавлявахме с колегата. Поне за мен беше така
Коментар
-
Всичко хубаво само незнам с какъв акъл ще караш с бременната си съпруга с неподходяща кола с 210км/ч при положение, че чакаш детенце, на което да се радваш и не си помислил какво може да се случи.... Много безотговорни хора наистина. Да ти е живо и здраво чедото и дано да си по-разумен в бъдеще!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Абе мойто браво с 180 и го чуства със супер лек волан и ми се струва нестабилно при положение, че е с нови амортисиори и пружини, а се клати като на млад младоженец онова между чатала пък ти с бравичката с 1.6 с 210...... ония с 7-та серия преди 2 години с 240 летяха мене на неподходящи коли с повече от 160 км си ме дострашава, а повярвай ми обичам бързите скорости то кой ги мрази..MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
ммм дааа, колега Suppish, съгалсен съм 180км си се клати, но с 210 напарво залева на земята...шегувам се..вярно е че са нестабилни, но все пак не са коли за високи скорости, а волана е най - гадното нещо в тази кола...преди акрах едно Ауди 90 quattro 2,3 беше супер, вдигнеш ли над 120 и волана му става все по твърд, ноп аз и затовяа като карам Виатката с висока скорост не държа волана МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА, СМЯТАМ ЧЕ Е ИЗЧЕРПАНА. Съжалявам за СПАМАEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
vsd написа:Ииииии, 1,6 вече и на GT-та скача Майтап колега, да ти е живо и здраво детенцето и жената и по-полека със скоросттаEx - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар