Защо да нее на място колега.Аз просто исказвам мнение нее чесно то ти си по силен от него пробвайсе с някой от твоята категория за да е всичко на мястото си.Но незнам защо искате да си чупите колите си толкова пари ли имате.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат купе и БМВ М5*525
Collapse
X
-
За разлика от повечето измислини М5 и АМГ-та това да не повчрваш е истинско... провери в някой саит за мерцедес 2.3 АМГ 1984гFIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
mishkite написа:Защо да нее на място колега.Аз просто исказвам мнение нее чесно то ти си по силен от него пробвайсе с някой от твоята категория за да е всичко на мястото си.Но незнам защо искате да си чупите колите си толкова пари ли имате.3.0CRD
Коментар
-
Няма значение каква е колата зад кормилното устройство.Човек като незнае какво да прави с колата си на дали това ще му помогне.По някой път нещата се убъркват и всичко се случва независимо колко си добър.Нее срамно да кажеш че си изгубил според мен е важна тръпката от ускорението нали всичко това е за спорта.Нали всичко това се прави с една цел ............АДРЕНАЛИНННН смесено с добро приятелство .........Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
Trojaneca написа:mishkite написа:Защо да нее на място колега.Аз просто исказвам мнение нее чесно то ти си по силен от него пробвайсе с някой от твоята категория за да е всичко на мястото си.Но незнам защо искате да си чупите колите си толкова пари ли имате.Всяка права драг;Всеки завой дрифт.
Коментар
-
Аз като гледам тука освен да си чешат пръстите и езиците друго няма и няма и да има,разбра се че седичи на 400 метра пребива всичко до 400 450 кс ,браво 2 20в няма равен в класа си ,пък итал дизела си ебал мамата,я вземете слезте на земята не говорете а деистваите пуснете някои клип да ги видим тез итал бегачки колко бягат,скоро четох една темичка на един фен на Опел които с една 150 коня стокова Калибра уби от бои доста от ваще расови бегачки,ама момчето не приказва само имаше и качени клипове на гонките да ви запуши устите,така че спрете само да драскате ами като твърдите че Купето е по бързо от 525-ца намерете такава и се пускаите и наи важното някои да снима,че клавиатурни реисари бол.Весел празник на всички и наздраве.
Коментар
-
Не знам какви расови бегачки е победил колегата с Калибрата.Има доста неясни неща.Не съм бил там и не съм видял.Ти беше ли? Съжалявам само,че Варна ми е малко далече.Бих се пуснал ей така,за спорта, с тази ужасно бърза Калибра и страшното Е39.Карам една нафтова печка и ти гарантирам,че до 180-190км и двата немски самолета ще ми гледат надписа на задното стъкло.Говорим за равен път,без баири и завои.Едно такова бензиново 730 го приземих много лошо на магистралата.Признавам си,че моята печка е далеч от стокова такава,но и не е напомпена максимално. Далеч съм от мисълта да се заяждам.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Мдааа...Единствено имаш шанс, ако си над 300нм въртящ момент и то в разни дисциплини, като 80-180 на 5та...кофтито ще стане, като преминете бариерата на 200те км/ч - там БМВ-то влиза в свои води А това 730 може да е било с блокирана ръчна спирачка...или с 2-3 работещи цилиндъра ПП: Нищо лично.3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:като преминете бариерата на 200те км/ч - там БМВ-то влиза в свои води twisted: ПП: Нищо лично.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Trojaneca написа:Мдааа...Единствено имаш шанс, ако си над 300нм въртящ момент и то в разни дисциплини, като 80-180 на 5та...кофтито ще стане, като преминете бариерата на 200те км/ч - там БМВ-то влиза в свои води А това 730 може да е било с блокирана ръчна спирачка...или с 2-3 работещи цилиндъра ПП: Нищо лично.Octavia RS
Коментар
-
Ся, не ме разбирайте погрешно. Не съм фанатик, просто съм реалист...и обичам да будя хората, особено когато сънуват мокри сънища за автомобили ПП: И не съм БМВ фанатик, по същия начин, бих защитил Мерцедес, Ауди, Фауве...и изобщо всяка марка и модел автомобил, който бива подценяван в някоя тема.3.0CRD
Коментар
-
Аз също съм реалист.В екипа съм на известен пилот от шампионата ни и имам някаква представа за мощност и вървене :D .И затова се чудя на заключения от рода:"Италянеца пада от Опел",и "Няма атмосферен Фиат,който върви повече от 525 Е39".Читаво сток Типо Седичи ще разплаче 525.На равно ,на баир,по завои,където се сетиш.Аз имах такова около две години и му знам възможностите.1100кг Типо срещу 1400кг на 525 е сериозна разлика. Но да не се разправяме за глупости.Ще се радвам на следващия Италфест или някоя пролетно-лятна сбирка, да се видим и поговорим.Octavia RS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар