Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат купе и БМВ М5*525

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

че тука секи втори ееееееееее
    бмв форевар м5

Коментар

пич гледам че мислиш колата си за болид аиде аз съм скромен само с 1.6 на по 100 кинта на капака и се пускаме кадето кажеш !!!

Коментар

Fiat_Punto_100 написа:
        пич гледам че мислиш колата си за болид аиде аз съм скромен само с 1.6 на по 100 кинта на капака и се пускаме кадето кажеш !!!
        Нищо не мисли,само си спами в форума тоя мишок

Коментар

stenli

awe kolegi nqkoi sas fiat coupe 1.8 16v kolko nai mn ste diagali 6tot az sam stigal 225 km i mislq 4e o6te moi da go napana

Коментар

. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия [OO=[ ][ ]=OO]
            Audi S3 Quattro 3??+

Коментар

като видя 4те фара и 320/520 дизелите тдс и ис и малките комън рейли също влизат в това число, значи е време за 3та иначе нищо лошо шофьорите им са пичове и винаги са отзивчиви за гонка
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Тук най-накрая ще има ли Резултати от ТАЗИ ПРОСЛОВУТА ГОНКА Фиат купе и БМВ М5*525 или Всички ще си СПАМИТЕ само?????
                FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

HepegoBeH написа:
                  . . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия [OO=[ ][ ]=OO]
                  Така е. Ама някои колеги няма да го осъзнаят. И най-куцата Е36 320и, ще разкъса най-запазеното Седичи на магистрала. Тия работи за 402та метра са ясни - БМВ-то е тежка кола, не е за гонки на къси разстояния. ПП: Пича с купето 1.8, сигурен ли е, че километража не е бил в мили?
                  3.0CRD

Коментар

Б**хх д**ба и 6-ка - да не прави 260++???

Коментар

Tie написа:
                      Б**хх д**ба и 6-ка - да не прави 260++???
                      Повече прави от сидичито ...на ГПС.
                      3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
                        HepegoBeH написа:
                        Така е. Ама някои колеги няма да го осъзнаят. И най-куцата Е36 320и, ще разкъса най-запазеното Седичи на магистрала. Тия работи за 402та метра са ясни - БМВ-то е тежка кола, не е за гонки на къси разстояния. ПП: Пича с купето 1.8, сигурен ли е, че километража не е бил в мили?
                        Колко е тежко bmw-то
                        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Досега по-бързо 320i от Типо Седичи не съм видял - факт

Коментар

Tie ква кола имаш
                            бмв форевар м5

Коментар

Tie написа:
                              Досега по-бързо 320i от Типо Седичи не съм видял - факт
                              Колега, за 400м и дума да не става, ама на дълго ще пада и то с много. За разлика от Седичито и неговият 4 цилиндров мотор, М50/52ката може да поддържа много висока скорост за дълго време.
                              3.0CRD

Коментар

Максималната скорост от 210~ е доста по-малка от на някои от бмвтата, но пък ги прави за нула време
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X