Еми от теб си зависи!Аз нямам нищо против.Ще чакам да кажеш гога ще ти е удобно.БМВ-то живо ли е още?До скоро гледах седеше в Модерното,пред сервиза ти предполагам?
И аз искам Гоуфчето.... да натупам... с М5 не мога да се меря... ама кво ти пука beboka11 ... Ситруен по ваши приказки ме бие та Гоуф ли няма да успее... ама beboka11 до колкото следя тази тема си Очеваден Лаладжия.... дамо можеш да нареждаш някой без покритие от твоя страна....1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани."Модераторски екип на fiat-bg.org"
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Ела в София, щом толкова ти върви колата, ще се пуснеш срещу моето ХГТ. Ако падна - давам ти го, ако ти паднеш - даваш ми 3 бона(горе-долу колко струва твоята кола.). Съгласен ли си ?
Ела в София, щом толкова ти върви колата, ще се пуснеш срещу моето ХГТ. Ако падна - давам ти го, ако ти паднеш - даваш ми 3 бона(горе-долу колко струва твоята кола.). Съгласен ли си ?
И ния искаме да дойдем със зик като спечели колата да има кой да я кара на връщане. Пък ако загуби поне да може даму я върнем.
Коментар