Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат купе и БМВ М5*525

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, когато Седичито се научи да бие Astra GSI16, тогава ще може да говорим за 525i E39. :D
    3.0CRD

Коментар

Правило го е и то не веднъж, и то не само на Валери-черното Типо На Red Storm колата също го направи когато беше в София В нета има и клип как бие уж стоковия АБФ на Никоооо 1...P.S. Как ще коментираш падането на е46 328 от на Валери Типо-то до към 200 с повече от една кола Случайност или....

Коментар

Tie написа:
        P.S. Как ще коментираш падането на е46 328 от на Валери Типо-то до към 200 с повече от една кола Случайност или....
        Явно го е научил да прави 402м за по-малко от 15.3-15.4 сек...ама май в темата говорим за сток коли. Иначе да споменем Астрата на Ангел или БМВ-то на Лудия, за което съм сигурен, че ще издуха който и да е Фиат в България...ако ще да тръгне на ръчна
        3.0CRD

Коментар

Опаааа ако говорим за силно не-стокови Фиат-ки - в грешка си: имаше едно Типо което даваше 11.35 на Божура или пък и няколко Пунто-та ГТ с времена в ниските 12-ки А лудия сам е споменавал че 325-цата я е правил повече за фън, отоколкото за времена на драг П.С. Посестримите от Ланча няма да ги намесваме че става....

Коментар

Tie написа:
            Правило го е и то не веднъж, и то не само на Валери-черното Типо На Red Storm колата също го направи когато беше в София В нета има и клип как бие уж стоковия АБФ на Никоооо 1...P.S. Как ще коментираш падането на е46 328 от на Валери Типо-то до към 200 с повече от една кола Случайност или....
            Пак само приказки,като сте такива големи реисари снимаите,даи да го видим туи седичи СТОК дето ще бие 328.

Коментар

баварка написа:
              Tie написа:
              Пак само приказки,като сте такива големи реисари снимаите,даи да го видим туи седичи СТОК дето ще бие 328.
              Колега къде видя да е написано ,че седичито е сток? Колата имаше някои промени, но не кой знае какви.
              FIAT Punto GT'96 131hp
              FIAT Punto TD 60 '98
              Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

Къде да го снимам,отдавна го продадох.
                Octavia RS
                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Колега къде видя да е написано ,че седичито е сток? Колата имаше някои промени, но не кой знае какви.[/quote]Точно поради тая причина написах СТОК защото е невъзможно стоково седичи да бие 328.Немога да разбера какво ли ще стане да се пипне 328-цата ще има сигурно автовози.

Коментар

Trojaneca написа:
                    Tie написа:
                    P.S. Как ще коментираш падането на е46 328 от на Валери Типо-то до към 200 с повече от една кола Случайност или....
                    Явно го е научил да прави 402м за по-малко от 15.3-15.4 сек...ама май в темата говорим за сток коли. Иначе да споменем Астрата на Ангел или БМВ-то на Лудия, за което съм сигурен, че ще издуха който и да е Фиат в България...ако ще да тръгне на ръчна
                    Е тва за астрата на ангел беше пресилено и то доста
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                      Trojaneca написа:
                      Tie написа:
                      Е тва за астрата на ангел беше пресилено и то доста
                      К’вото и да си говориме аз залагам за на Гришата Астрата, белата, от профила :D
                      MB 280 S W108 67' - pickUp
                      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Баварка - преди 1-1.5 година беше горе на Бояна пред поне 50 души, същата вечер 328-цата едвам би е леко пипан АБФ. По Типо-то "големите" промени бяха: портната глава, права генерация, спортен филтър от илинеци и без задни седалки.... Ти кажи дали има и 300 лв "тунинг" колата? Без чип беше, казвам беше защото в момента преътрпява конверсия, която не се знае кога ще завърши.... Същото важи и за червеното седичи от Пловдив което за малко беше в София и го взе пак момче в Пловдив и сега и то се доработва много много сериозно.За автовозите - а ако на Типо-то се сложи леко доразвития 2.0 16В Турбо какво правиме - влакови композиции ли??? Безмислиени са такива коментари - ясно е че 2.8 24 клапана е по-силния агрегат, но с малко доработки, много желание и каране на определени дисциплини стават равностойни и интрересни резултати... и все пак говорим за 1 995 см3 16 клапана.....П.С. Гриша, на Ангел астра-та си вървеше, ФАКТ - би дори и бившата му лилава М3-ка е36 3.0 286 к.с.... Ама там олектяването е придобило едни грозни измерения...

Коментар

Tie написа:
                          .........
                          Виж колега, тук ставаше въпрос за автомобили СТОК !!! "баварка" ти го написа няколко пъти!!!.... няма значение типото за колко лева му е бил тунинга важно е, че не е било така както е излязло от Торино и това малко или много има ефект... Ставаше въпрос за това, че типо седичи неможе да бие бмв 328 или Астра 150к.с. да не говорим пък за Кадет 20ХЕ 156к.с. който е в класа на Типото! И аз на моята мога да и сложа един регулатор и един чип за общо 200лв. които ми гарантират 15к.с. и това Седичи ще ми гледа спойлера отзаде!
                          GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

Trojaneca написа:
                            Ся, не ме разбирайте погрешно. Не съм фанатик, просто съм реалист...и обичам да будя хората, особено когато сънуват мокри сънища за автомобили ПП: И не съм БМВ фанатик, по същия начин, бих защитил Мерцедес, Ауди, Фауве...и изобщо всяка марка и модел автомобил, който бива подценяван в някоя тема.
                            Браво евала колега за тези думи нека слезнат всички на земята и да не говорят глупости нека бьдем реалисти
                            Всяка права драг;Всеки завой дрифт.

Коментар

Те пък всичките ХЕ-та са от стокови по-стокови та най-стокови ..... П.С. Темата иначе е безмислена - БМВ 525 "М" с/у Купе 16ВТ....

Коментар

Tie написа:
                                Те пък всичките ХЕ-та са от стокови по-стокови та най-стокови ..... П.С. Темата иначе е безмислена - БМВ 525 "М" с/у Купе 16ВТ....
                                Срещу 525 не, ама срещу 528 става. ПП: И 2та са 2.5, разликата е във въртящия момент. Не съм бил свидетел на такава дръпка, ама каталожно, 528 трябва да го нае*е купето, еле па в доускоренията.
                                3.0CRD

Коментар

Working...
                                X