Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ускорение от 0-100 на моето Браво 1.6 16в
Collapse
X
-
me4o1982 написа:Супер, абе ко става с тея бравота бе Уж им дават повече от 10 сек а те ...на приятел бравока пак ускорява са 9.7-9.8 бахтиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
me4o1982 написа:Супер, абе ко става с тея бравота бе Уж им дават повече от 10 сек а те ...на приятел бравока пак ускорява са 9.7-9.8 бахтиI NEED SPEED!
Коментар
-
Мойто също сваля под 10 за около 9.3 ... 9.4 ... като се има в предвид че теста го праих с бенз 95 ако сложа 100 октана пак ще тествам нямам видео материал да покажа за жалост имам единствено как бравото лети с 200 на междуселски път и то не снимах аз а тея дет са били отзадFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
-
Това е което съм правил аз по колата.. иначе бравото си е обикновенно СХ..а относно заводско от 0-100 мисля, че ги правят за 11,4 секунди по принцип.. ама определено за вървежа на тая кола ми се виждат множко тия секунди. Сами виждате как тегли на клипа.. а и не съм само аз с 1.6 16в който показва клип и доказва, че е една доста голяма бегачка от тоя клас Да не говорим ако сложа хубав бензин и добавки и ако съм с хубави гуми, че мойте са летни и нямат грам грайфер. От всичко има значение ускорението.. най вече от състоянието на мотораI NEED SPEED!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар