:D :D без мене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.8 GT vs Bravo 1.6 sx
Collapse
X
-
Dikata_BG написа:Бебок искам да та питам защо не спреш да спамиш? Още ли ти върви толкова БМВто ако? Защо не прие нито една от предложините гонки?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Dikata_BG написа:Бебок искам да та питам защо не спреш да спамиш? Още ли ти върви толкова БМВто ако? Защо не прие нито една от предложините гонки?Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
war_hawk написа:Ами нямам нищо против ама този петък няма да съм в София,може за другия да измислим нещо.А по темата, какво става няма ли 1.8ци в тоя форум? Гледам пишат 1.8 с/у тва-онова пък няма никой желаещ.Що такаHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Princo написа:Dikata_BG написа:Бебок искам да та питам защо не спреш да спамиш? Още ли ти върви толкова БМВто ако? Защо не прие нито една от предложините гонки?fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
war_hawk написа:Ами нямам нищо против ама този петък няма да съм в София,може за другия да измислим нещо.А по темата, какво става няма ли 1.8ци в тоя форум? Гледам пишат 1.8 с/у тва-онова пък няма никой желаещ.Що така
Коментар
-
Digital_Vertigo написа:war_hawk написа:Ами нямам нищо против ама този петък няма да съм в София,може за другия да измислим нещо.А по темата, какво става няма ли 1.8ци в тоя форум? Гледам пишат 1.8 с/у тва-онова пък няма никой желаещ.Що такаfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Re: Bravo 1.8 GT vs Bravo 1.6 sx
superfiat написа:war_hawk написа:Има ли някой желаещ с 1.8 GT да направим някоя друга дръпка ей тъй за сравнение.По възможност Бравото да е сток, че да знам с колко к.с. е ,че ми е любопитно какъв ще е резултата.Аз съм с 1.6 леко пипано и за тва искам сравнение с по-мощна-1.8 GTfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар