Има ли някой желаещ с 1.8 GT да направим някоя друга дръпка ей тъй за сравнение.По възможност Бравото да е сток, че да знам с колко к.с. е ,че ми е любопитно какъв ще е резултата.Аз съм с 1.6 леко пипано и за тва искам сравнение с по-мощна-1.8 GT
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.8 GT vs Bravo 1.6 sx
Collapse
X
-
beboka11 написа:оште ли лъжеш че си 1.6Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: Bravo 1.8 GT vs Bravo 1.6 sx
war_hawk написа:Има ли някой желаещ с 1.8 GT да направим някоя друга дръпка ей тъй за сравнение.По възможност Бравото да е сток, че да знам с колко к.с. е ,че ми е любопитно какъв ще е резултата.Аз съм с 1.6 леко пипано и за тва искам сравнение с по-мощна-1.8 GT
Коментар
-
Ами целта е да видя колко ще е разликата ако има такава-нищо не се знае Трябва да има чип, за да върви толкова (ама той си е слаган в Италия), спортен филтър FK и генерация supersprint.За друго сменяно по двигателя не мога да кажа, защото незнам да има.fiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=eHTCE9tifTY това е въпросното браво което ме свали на земята.колега като имаш възможност звънни едно телефонче да се видиме и да ти разгледам бравото по обстоино
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар