вие колеги с опит по голям от моя ми кажете.редно ли е при гонка и превключване на скоростите да не с епуска гаста.ащото на мен не ми се вярва че това помага след като веднага бие прекъсвач и скоростите хъркат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бебока11 каза но дали е така
Collapse
X
-
sUkI
Re: бебока11 каза но дали е така
superfiat написа:вие колеги с опит по голям от моя ми кажете.редно ли е при гонка и превключване на скоростите да не с епуска гаста.ащото на мен не ми се вярва че това помага след като веднага бие прекъсвач и скоростите хъркат.
-
sUkI написа:superfiat написа:вие колеги с опит по голям от моя ми кажете.редно ли е при гонка и превключване на скоростите да не с епуска гаста.ащото на мен не ми се вярва че това помага след като веднага бие прекъсвач и скоростите хъркат.
Коментар
-
Правят го за да си държат колите във високи обороти, да бегат по бързо напред .За някой това е единствения начин да победят в дръпка( сега да не ми се наскачате за написаното, казвам за някой"коли които съм гледал на гонки").За мен това не е правилно, но всеки си кара колата и прави каквото иска с неяnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
sUkI написа:superfiat написа:вие колеги с опит по голям от моя ми кажете.редно ли е при гонка и превключване на скоростите да не с епуска гаста.ащото на мен не ми се вярва че това помага след като веднага бие прекъсвач и скоростите хъркат.
Коментар
-
npace написа:sUkI написа:superfiat написа:вие колеги с опит по голям от моя ми кажете.редно ли е при гонка и превключване на скоростите да не с епуска гаста.ащото на мен не ми се вярва че това помага след като веднага бие прекъсвач и скоростите хъркат.
Коментар
-
Tie написа:че ни се смеят от всички други клубовеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
За какво е форум ? Да приказваме глупости и да ни се смеят всички ли ? Не мисля !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
superfiat написа:Princo написа:За какво е форум ? Да приказваме глупости и да ни се смеят всички ли ? Не мисля !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар