Аз пък се отказах от барчетата не са сабирам вътре много съм расал и ся си гледам една алфа 145 след малко пак ще ми носят ключовете, че вчера я тествах ама не достатачно. Неска гледам друг ти караше Бравока до румен.
абе момчето с "бързото" БМВ като не виждаш смисал да се пускаш с кола 100 кончета искаш ли с кола която е 113 магаренца на гаЗ или с едно лъвче 136 кончета или е те са прекалено бавни за тебе и е безмислено
Дика ти ме знаеш ли бе ехе най-накрая някой да ме види и мен . Тоя дет ми караше колата много имаше мерак да я покара малко а я бях оставил в Даскало и тои отиди да я докара. А ти защо не ми се обадиш че поне да се запознаем и да видим нещо за срещички на Колегите от Стара Загора. :D
Аааа ми, че ние се познаваме бе коко миналта година малко ли ги плю тия фиати и тая година на Фиат се качи ща барна аз тебе другия месец петроф да искаш да блъскаш утре ако си на даскало ще ти препомня кой съм а другия месец трбява и да те повозя.http://www.carexpert.ru/compare.php?...omSearch&modid[]=alfa45h17&modid[]=alfa6-2003s32&modid[]=bmw5-1995s28145тицата е 130 коня бмвето 192 и два а 166цата не я знам колко е
Коментар