Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat bravo 1.6 16v vs bmw 525 24v 0-100 beboka power

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Grisha_bravo написа:
    BUH написа:
    и накрая кво стана "барзото" БМВ престраши ли се да се пусне с бавното фиатче или още сабира кураш
    колега би ли ми казал в посьледните 4 темии които са пуснати да има резултат ?
    ми кат се замисля маи няя :D
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

beboka11 написа:
      чочо недей да говориш глупости питаме и за бмв и за голфа такаче недей ти да лъжеш, да ти припомна в нас ме пита
      колега имам 1 вапрос ако можи да ми отг .... имаше няколко възможности да се пуснеш с някои , би ли ми казал защо отказваш !?!?!?!?п.с. не се заяждам !
      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

BUH написа:
        Grisha_bravo написа:
        BUH написа:
        и накрая кво стана "барзото" БМВ престраши ли се да се пусне с бавното фиатче или още сабира кураш
        ми кат се замисля маи няя :D
        на мен ми е ясно че няма да има просто ми е инт да гледам кои какво е писал и примерно да има някаква смислена причина че да няма гонка ама няма да разбера скоро ...
        ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
        Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
        Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

е ква гонка може да има между 192 и 100 коня
          бмв форевар м5

Коментар

Grisha_bravo написа:
            BUH написа:
            Това се превърна отдавна в комедиен сериал , двама приятели си обсъждат колите зада са по интересни Пък и виж колко популярни станаха в този раздел Тръпнем от нетърпение да чуем за поредното "предизвикателство"
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

а и освен него друк никои не е предлагал от софиа един и той искаше съутринта 7.30 в тунела
              бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                Колко хора трябва да те предизвикат аз и незнам си колко други ама понеже ние сме с по малки коли ние ще избираме мястото и аз ти казах ако искаш да се гонкаме на Върбишкия проход свиркаи а и колегата може да е с 100 коня ама ще те скъне
                Subaru B9 tribeca 3.0
                Peugeot 307 04
                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                  beboka11 написа:
                  Колко хора трябва да те предизвикат аз и незнам си колко други ама понеже ние сме с по малки коли ние ще избираме мястото и аз ти казах ако искаш да се гонкаме на Върбишкия проход свиркаи а и колегата може да е с 100 коня ама ще те скъне
                  силно вероятно.ама го е шубе.

Коментар

superfiat написа:
                    Dikata_BG написа:
                    beboka11 написа:
                    силно вероятно.ама го е шубе.
                    то даже не и гонка защото не е равностойно но от 0-100 мога да си го зема спокоино.а бебок

Коментар

:D :D дика стига аз ше дам повече пари за бензин от колкото ште изпитам удоволстие
                      бмв форевар м5

Коментар

чочко кадеси бе казах ти 100 да пие стариа после
                        бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                          :D :D дика стига аз ше дам повече пари за бензин от колкото ште изпитам удоволстие
                          да те ебат калинките в такав случай.100 коня ще те отнесът като куцо пиле домат

Коментар

днеска па чак излизаш на ТОШКО абе земи слези на земята най накрая
                            бмв форевар м5

Коментар

beboka11 написа:
                              днеска па чак излизаш на ТОШКО абе земи слези на земята най накрая
                              само от 0-100 не повече

Коментар

:D :D :D :D и ти казах стига пи не разсъждаваш трезво
                                бмв форевар м5

Коментар

Working...
                                X