хайде сега да видиме.понеже мноо се дразня вече на тази прехвалена м5 реших да се пробвам с малкото и скромно фиатче 1.6 с този звяр на пътя 525 beboka.даваите мнения дали да си мъча колицата или да си седя у нас пред компа.спора е от 0-100 и спираме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.6 16v vs bmw 525 24v 0-100 beboka power
Collapse
X
-
неее може и да не слизаЧочо, на твоето му дават май около 11 нали?!Беее над 10 е по каталог, а като знам и съм се возил в такова дето ги сваля под 10 ..... Ако и твоето е такова и ако БМВто е повлошило заводските си данни (9.2 мисля) и тръгнеш перфектно , мооже и да си отпред Еййй и да те бие с някой метър, няма да е с цяла кола което само по себе си (1.6 16V vs 2.5 V6 24V) e достатъчно бебока да се скрие и да не се показва вече във форума,,,ако има срам и свян деcoupe 1,8 16V
Коментар
-
Александър1982 написа:неее може и да не слизаЧочо, на твоето му дават май около 11 нали?!Беее над 10 е по каталог, а като знам и съм се возил в такова дето ги сваля под 10 ..... Ако и твоето е такова и ако БМВто е повлошило заводските си данни (9.2 мисля) и тръгнеш перфектно , мооже и да си отпред Еййй и да те бие с някой метър, няма да е с цяла кола което само по себе си (1.6 16V vs 2.5 V6 24V) e достатъчно бебока да се скрие и да не се показва вече във форума,,,ако има срам и свян де
Коментар
-
’’ИМал ли си победа’’ е ти кфо напраи бе да не кара някоя 30 годишна таратайка и относно тфа за 1.6 колата си върви добре който и да повозя остава очарован и малко или много си променя мнението за марката всеки ги свързва с чупени двигателя куцо окачване и сякфи други неща който не са съвсем такаFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар