Не ви питам за предположения просто да споделя че Фиат си е фиат Всеки може да се досети какво се е случило :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat coupe vs 318is и после vs vectra 2.0 8V
Collapse
X
-
Е да развинтват се моторите на ГМ нооо за съжаление са на изчезване.За опел...пича направо си го търсеше..... той явно като ме видя че излизам от пресечката реши да ме проба и така се лепна че се уплаших да не ме ударя смотаняка и....... отказа се като видя че немое да ме изпревари. И типично в мой стил намалих за да видя кво пише отзад..... е 2.0А за БМВто си беше гавра, до са съм се дърпал с 320 е36 но с иска не бях..... очаквах повече...заеби немоат сиcoupe 1,8 16V
Коментар
-
beboka11 написа:да повечето са така но аз съм имал 320 не ванус пак 150к много вървешеcoupe 1,8 16V
Коментар
-
beboka11 написа:хора аз несъм казал ништо просто тук има много големи професори които сигурно нямат и коли ,а иначе леле аз има фиат купе турбо , а те чесно сигурно са 10 в българиа от 5цитеcoupe 1,8 16V
Коментар
-
абе вие мн разбирате ве ... 5 така няма нищо общо с 1.6 литровия ас имам 2ка мотор карал сам мн бравото е извиняваи като се кача на моито имам чувството че карам савсем различна кола ... нито варвеж нито стоене в патя нито дори копето ватре е мн по добре направено всичко е кожа др са пласмасови..и гумени.... и все пак харчи доста да ... около 12 градско на яко каране
Коментар
-
jan4o0o0 написа:абе вие мн разбирате ве ... 5 така няма нищо общо с 1.6 литровия ас имам 2ка мотор карал сам мн бравото е извиняваи като се кача на моито имам чувството че карам савсем различна кола ... нито варвеж нито стоене в патя нито дори копето ватре е мн по добре направено всичко е кожа др са пласмасови..и гумени.... и все пак харчи доста да ... около 12 градско на яко каранеEX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
jan4o0o0 написа:абе вие мн разбирате ве ... 5 така няма нищо общо с 1.6 литровия ас имам 2ка мотор карал сам мн бравото е извиняваи като се кача на моито имам чувството че карам савсем различна кола ... нито варвеж нито стоене в патя нито дори копето ватре е мн по добре направено всичко е кожа др са пласмасови..и гумени.... и все пак харчи доста да ... около 12 градско на яко каранеfiat coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар