колеги струва ли си да сменя 1.6 браво за 2.0 с малко допла6тане.и пото4но 2.0-та как е като мотор здража ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 1.6 бартер за 2.0 с допла6та не кое е по добро?javascr
Collapse
X
-
Fiat Bravo
Колега въобште не се занимавай с глупости карай си колата.Първо теа мотори въобште не са издражливи.Аз имам двама познати на които им гръмнаха моторите,единия си я купи мина точно 1500 км и му замина мотора,без той да я юрка.После за да си я обслужиш(имам предвид да смениш анг.ремак и ролките) ще видиш голям зор,тея пет цилиндровите са по различни от останалите(носачите също са различни).Също така както спомена един колега малко по-нагоре данъците също са различни.1.6 и 1.8 са най-сполучливине мотори за тоя модел.Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
Fiat Punto 1.9 JTD 01
Коментар
-
sUkI
-
Аз знам също, че 2.0 са много корав двигател, а относно обслужването - като неможеш да поддържаш 1 кола, да плащаш данъка и т.н. имаш ли въобще нужда от такава. Като тръгнете да гоните колко ще ми е данъка, ама тва скъпо ама що гори 13, а не 5 и защо неможе да гори 2 а да вдига 220 на 3-та. Ебаси коли 2 типа - работа и удоволствие, като не искаш данък, обслужване, купи си нещо дето ще ти върши работа. А няма такав друг звук като на 2.0, бахти ръмженето, бахти чудото. Тия гоулфовитииии никога няма да ни стигнат. P.S. За 1.8 чак след като е купих разбрах, че двигателя бил сполучлив и се търсело доста такива бравоци с 1.8-чка. Нямам големи наблюдения за колата, освен че не си търпи гумитеMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Аз знам също, че 2.0 са много корав двигател, а относно обслужването - като неможеш да поддържаш 1 кола, да плащаш данъка и т.н. имаш ли въобще нужда от такава. Като тръгнете да гоните колко ще ми е данъка, ама тва скъпо ама що гори 13, а не 5 и защо неможе да гори 2 а да вдига 220 на 3-та. Ебаси коли 2 типа - работа и удоволствие, като не искаш данък, обслужване, купи си нещо дето ще ти върши работа. А няма такав друг звук като на 2.0, бахти ръмженето, бахти чудото. Тия гоулфовитииии никога няма да ни стигнат.FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар